Újra színpadra áll Bérczesi Robi: Víg Végnapjaink Fesztivál a Gödörben

2014. április 22.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Átmeneti kényszerpihenő után – Bródy János társaságában – ismét színpadon láthatjuk Bérczesi Róbertet Én meg az Ének című produkciójával, a Gödör Klub mostani helyszínétől búcsúzó hatnapos fesztivál 5. napján, május 2-án.

Újra színpadra áll Bérczesi Robi: Víg Végnapjaink Fesztivál a Gödörben

Legutóbb a Hunniában láttuk őt, és nem repesett a szív. Valójában el sem akartunk menni, mert már eggyel előtte is súlyos állapotban volt a zenész, és az ember a pulton a nemlétező távirányítót kereste, hogy valahova máshova kapcsoljon kínjában. Holott ezek a kínok sokkal kezelhetőbbek voltak, mint amit a hiperkarma egykori frontembere átélt.

A Recorder blognak adott interjújában Robi nyíltan beszél mindarról, amit eddig városszerte csak suttogni mertek: a függőségéről, a drogproblémáiról és a kényszergyógykezeléséről.

"Most ott tartok, hogy nem drogozom, és már gyógyszert sem szedek. Minden nap alszom, felszedtem pár kilót, lényegében az elmúlt tizenkét-tizenhárom évemből most először vagyok teljesen tiszta, mert amikor négy éve abbahagytam a drogokat egy időre, akkor meg gyógyszerre ittam, ami ugye szintén drogozásnak számít."

Őszintén és szívből drukkolunk, hogy a dolgok így menjenek tovább, mert már a hiperkarmát is fájt annak idején elveszíteni, Bérczesi Róbert pedig olyan árnyalat a magyar alternatív zenei palettán, aki nélkül sokkal kevesebbek lennénk. Valahogy legyűrjük majd a gombócot, hogy az interjú szerint a hiperkarma visszatérése még várat magára, nem jár automatikusan a javuló mentális állapottal. De azért...

Na de egyelőre beérjük a május 2-i fellépéssel, s ezúttal nem az évek óta beidegződött gyomorgörccsel táborozunk le a színpad elé, hogy vajon most mi fog történni, végigjátssza a koncertet vagy sem, zenél vagy beszél, és ha az utóbbi, akkor lesz-e benne rendszer (egyébként mindig volt...).

Ő meg az éneke nekünk elég, és full respect a Gödörnek és Maróti Daninak, hogy végig kitartottak Robi mellett, és akkor is bíztak a lehetetlenben, amikor már midnenki tudta, hogy az.

Szóval, lehet végre lapozni, bízva abban, hogy mind Bérczesi Robi, mind a Gödör Klub életében víg napok következnek. Mindannyian megérdemlik.


 

 

Szólj hozzá!


Csak most búcsúztatták el Aviciit

Csak most búcsúztatták el Aviciit

Avicii családja, barátai és rajongóinak százai gyűltek össze Svédországban pénteken, hogy emlékezzenek a DJ-re. Arról nem szólnak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Terence Hill titokban ismét nálunk járt

Arról már beszámoltunk, hogy a világsztár február 16-án ismét Magyarországra érkezik a Guido & Maurizio De Angelis koncert egyik sztárvendégeként. Azt is megírtuk, hogy kisorsolnak egy buggyt. Az új infó az, hogy a jótékonysági aukció ajánlását is elvállalta Terence Hill, melynek során titokban ismét hazánkban járt.

Annyira visszavonul Michael Bublé, hogy turnéra indul: Bécsben is koncertezik!

Azt innen nehéz megmondani, hogy az újságíró kergette a szenzációt vagy Bublé beszélt félre, mindenesetre felröppent a hír, hogy a népszerű énekes visszavonul a nagyközönségtől, csak stúdiózni fog.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek