Menopauza 1170x180

Vagabond Korzó: Jön Dunaharaszti összművészeti és gasztrokulturális fesztiválja

2024/05/21  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Június elsején tizedik alkalommal kerül megrendezésre Dunaharaszti fesztiválja. Amit a helyi civilek nonprofit egyesületi háttérrel működő kezdeményezésként kifőztek, a hozzávalókat évről évre vállalkozók, cégek, civilek és a helyi önkormányzat segítségével biztosítják a szervezők.

Vagabond Korzó: Jön Dunaharaszti összművészeti és gasztrokulturális fesztiválja

A tízéves fesztivál tíz helyszínen várja az érdeklődőket, fellép többek között az Anima Sound System, A kutya vacsorája, Kézdy Luca, Fekete Jenő, Dos Diavolos, a Lead Zeppelin, a The Mojo, valamint a Szilárd Piano Project (Balanyi Szilárdról van szó, ha valaki nem tudná....

A színes zenei kínálat mellett családi programok, gasztrokulturális élmények várják a látogatókat. Déli 12 órától breaktánc bemutató, néptánc flashmob, kerítésgaléria, osonó fotók, freestyle graffiti, valamint az ínyencek számára mini kraft fesztivál, pálinka- és borházak, ízletes harapnivalók teszik változatossá a felhozatalt

A rendezvény, akár az elmúlt esztendőkben, ezúttal is ingyenes.

Vagabond Korzó, Dunaharaszti

 

 

Szólj hozzá!


Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch, az underground zenei színtér egyik megkerülhetetlen alakja június 20-án több mint hét év után visszatér a Hajó színpadára.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Ez lesz a 44. Kaláka fesztivál Egerben

Az együttes fennállásának 55. évfordulójához kapcsolódó programok egyikeként június 27-30. között 44. alkalommal rendezik meg a Kaláka Fesztivált, melynek idén is Eger ad otthont.

Levendula és rózsa

A virágzó rózsák és levendulák mellett családi programokkal, színvonalas koncertekkel, kulturális programokkal, ismeretterjesztő, egészségmegőrző előadásokkal várják a látogatókat szombaton és vasárnap a levendula és rózsa napokon Szegeden, az egyetemi füvészkertben.
Új koncertek