Végleges a VOLT Fesztivál nagyszínpadának programja

2020/01/27  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Három jó nevű külföldi rockzenekarral és néhány magyar kedvenc csapattal kiegészülve immáron végleges a VOLT Fesztivál 2020-as nagyszínpadának programtáblája. Ott lesz a nagy visszatérő My Chemical Romance, a hazánkban már többször megfordult Bring Me The Horizon és a már nagy öregnek számító The Offspring is.

Végleges a VOLT Fesztivál nagyszínpadának programja

A mostani bejelentéssel elkészült a VOLT Fesztivál nagyszínpadának részletes beosztása, ami öt hónappal a rendezvény előtt nagy segítség azoknak, akiket csak egy-egy nap programja érdekel.

A legizgalmasabb fellépő az új csomagban mindeféleképpen a 2013-ban végleg elköszönő (...) My Chemical Romance csapata, akik tavaly szinte a semmiből tértek vissza – minden rajongó legnagyobb meglepetésére. Ráadásul azonnal ránk is zúdítottak jó pár turnédátumot, és így a megjelölt helyszínekből kiindulva 99%-os biztonsággal mertünk volna fogadni arra, hogy valamelyik hazai fesztivál is behúzza őket a névsorba. A legesélyesebbnek mindenképp a VOLT fesztivál látszott, és végül be is igazolódott a gyanúnk. A fiúk július elsején, közvetlen a The Offspring után lépnek majd színpadra Sopronban.

Az angol Bring Me The Horizon tavaly megjelent Amo című új albumával turnézik, amit nem mellesleg Grammy-re is jelöltek, és bár végül a Cage The Elephant elorozta a díjat, azért a fiúk sem szomorkodhatnak, hisz hátra van még a Brit Awards, ahol a legjobb csapat kategóriában nagy esélyesnek számítanak. A BMTH július 2-án csap a húrok közé, ráadásul aznap még Yungblud is felbukkan ugyanazon a színpadon.

A harmadik húzónév sem ismeretlen a hazai közönség számára, hisz a The Offspring legénységével jó pár fesztiválon találkozhattunk már. Ráadásul feledhetetlen slágereikkel nap mint nap találkozhatunk, akár valamelyik rádióadón, akár egy retrópartin.. Az idén 32 (!!!) éves zenekar a kilencvenes évek legnagyobb kedvence volt, és bár a tagok színpadi mozgásán érezhető az a pár évtizednyi plusz, energiában még most sincs hiány a koncertjeiken.

Természetesen az idén is helyet kaptak a nagyszínpadon olyan magyar kedvencek, akik az utóbbi években rendre megtöltik a nagyobb szórakozóhelyeket, illetve az idei Nagy-Szín-Pad! győztes is bemutatkozhat egy picivel nagyobb közönség előtt. A Volt nagyszínpadának vendége lesz a Tankcsapda, akik mindössze 11 koncertet vállalnak idén idehaza, a decemberben az Arénát is telepakoló Halott Pénz, újra együtt lép fel a Majka & Curtis páros, az idén szintén Arénázó Kowlasky meg a Vega, a már most fullos Budapest Parkos bulival büszkélkedhető Bagossy Brothers Company, a 15. születésnapját ünneplő Irie Maffia, valamint az Eurovíziót megjárt AWS és a punkrock kedvenc Supernem

További részletek, szállással, utazással kapcsolatos információk itt: Volt 2020

Volt Fesztivál, Sopron, Passenger, Yungblud, My Chemical Romance, The Offspring, Bring Me The Horizon, Faithless, Nervo, The Pretty Reckless, Lenny Kravitz, Borgore, Marshmello, fesztivál, koncert, 2020

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek