Zorán zárja a Siófoki Tavaszi Fesztivált

2014. március 10.  ·   Fesztivál   ·  MTI, koncert.hu

Színes programkínálattal, benne koncertekkel, előadásokkal és kiállítással várja a Siófoki Tavaszi Fesztivál a közönséget március 17. és április 4. között.

Zorán zárja a Siófoki Tavaszi Fesztivált

A fesztivál nyitó rendezvényén a vakokra és a gyengénlátókra fókuszál a Tavasz című tapintható interaktív kiállítás. A gyerekek számára a Ludas Matyi mesemusical nyújt majd élményt a Honvéd Táncszínház előadásában.
A programok között lesz Bálint András színművész előadása, aki Márai Sándor 1945 és 1949 közötti naplójegyzeteiből, valamint a magyar költészet legszebb verseiből mutat be válogatást.
A zenés műfajok kedvelőit immár hagyományos programként a bohém, 40 éves siófoki zenekar, az Apáti Dixieland Band szórakoztatja.
A Vígszínház társulata április 1-jén Woody Allen Játszd újra Sam! című romantikus vígjátékával szerepel Siófokon.
A fesztivál utolsó rendezvényeként Zorán ad koncertet kamarazenekarával.
A fesztivál programjairól bővebb információ a kulturális központ honlapján, a www.kulturkozpont-siofok.hu oldalon olvasható.


 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek