A Torontói Filmfesztiválon debütál J-LO új, nagy érdeklődéssel várt filmje

2019/09/05  ·   Filmajánló   ·  koncert.hu, MTI

A csütörtökön kezdődő Torontói Filmfesztiválon Jennifer Lopez, Tom Hanks és Renée Zellweger új filmjét is bemutatják.

A Torontói Fimfesztiválon debütál J-LO új, nagy érdeklődéssel várt filmje

A filmek sorában az érdeklődésünket elsőként a Jennifer Lopez, Constance Wu, Lizzo és Cardi B szereplésével már most, minden létező bemutató előtt nagy érdeklődést kiváltó film keltette fel, amely a magyar mozikban A Wall Street pillangói címet kapta, egyébként Hustlers néven fut. Talán éppen az áthallás (A Wall street farkasa) miatt kellett volna megtartani az eredetit, de ők tudják. A film táncosnőkről szól, akik egyfajta női Robin Hood-ként gondoskodnak a kőgazdag bankárokhoz kerülő pénzek "újraelosztásáról". J-Lo alakítását máris Oscar-gyanúsként emlegetik. Lorene Scafaria, a film forgatókönyvíró-rendezője maga is hangsúlyozta, milyen nagyra tartja a színésznő tehetségét és játékát.

A tervezett hazai bemutató szeptember 26.,
Amerikában szeptember 13-án lesz a premier.

Emellett a kanadai fesztivál programjában számos olyan produkció szerepel, amelyet nagy várakozás előz meg. A Guardian szerdai beszámolója szerint egyebek között Torontóba várják Taika Waititi új-zélandi rendező Jojo Rabbit című második világháborús komédiáját, amely máris vitát kavart... A Thor: Ragnarok (plusz a Hétköznapi vámpírok és a Vademberek hajszája) rendezője maga játssza Hitlert, egy kisfiú képzeletbeli barátját a Waititi szerint "gyűlöletellenes szatírában", amelyben Scarlett Johansson, Sam Rockwell és Rebel Wilson is szerepel.

Többek között bemutatják a Mister Rogers tévés személyiségről Tom Hanks főszereplésével forgatott, A Beautiful Day in the Neighborhood című életrajzi drámát, és egy Marie Curie életét felidéző filmet is: a Radioactive-ben Rosamund Pike a főszereplő. Torontóban debütál John Crowley (Brooklyn, Behálózva) új filmje, a The Goldfinch, a produkcióban Ansel Elgort, Nicole Kidman, Sarah Paulson és Jeffrey Wright is szerepet kapott. A két éve Torontóban a Sztálin halála című filmmel szereplő Armando Iannucci Charles Dickens-adaptációja, a The Personal History of David Copperfield is a fesztiválon debütál Dev Patellel (Gettómilliomos, Marigold Hotel) a címszerepben, Liam Neeson és Lesley Manville pedig az Ordinary Love című filmben látható a mustrán. Renée Zellweger a Judy című filmben tűnik fel Judy Garland szerepében, Joaquin Phoenix pedig Jokert játssza Todd Phillips rendhagyó eredetfilmjében.

Amiért pedig nagyon odafigyelnek a kanadai szemlére, az az, hogy a Torontói Filmfesztiválon nem zsűri, hanem közönségszavazás dönt a legjobb alkotásról. Tavaly a Zöld könyv is a mustrán debütált, mielőtt Hollywoodban megkapta volna a legjobb film Oscar-díját. Meglátjuk, hogy szerepelnek a Wall Street-i táncosnők...!

Torontói Filmfesztivál, Jennifer Lopez, A Wall Street pillangói, film, Oscar-díj

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek