Kultikus helyen forgott a Péterfy Bori & Love Band koncertfilmje

2021/04/13  ·   Filmajánló   ·  koncert.hu

Hogy hol? Ha a kép alapján még nincs meg, segítünk: az 1930-as években épült, üvegtetejű terme világhírű art deco műemlék. Számos amerikai szuperfilmet forgattak itt, legutóbb a Halálos harcmezők egy-egy jelenetét, sőt: 2007-ben az Elektromágnes című nótájukhoz a Tankcsapda tagjai is igénybe vették a jellegzetes teret.

Fotó: Péterfy Bori

Igen, igen: a Kelenföldi Erőműről van szó!

Péterfy Bori énekesnő-színésznő Love Band zenekarával hazánk egyik leglegleg ipari műemléke több mint 110 éve épült, használaton kívüli – számos filmjelenetben szereplő – kapcsolótermében rögzített koncertet.

A járványhelyzet miatt közönség nélküli eseményen a hátborzongatóan szép, steampunk sci-fi filmbe illő látvány mellé egy új Love Band-műsor jár, hiszen olyan új dalok is megszólalnak a zenekartól ezen a koncerten, melyeket még soha nem játszottak közönség előtt.

"Koncertfilm az Erőműből! Nem akartuk cizellálni, ezt a címet adtuk annak az anyagnak, melyet márciusban forgattunk a Hengermalom úton levő, használaton kívüli ipari műemlékben. A leghárdkórabb rajongók számára pedig egy kis mézeskalács: három olyan, a Szikra lemezünkön megjelent dalt is fogtok hallani, amelyeket még soha nem játszottunk se élőben, se streamen, se sehogy. Az előzetes pedig elkészült!" – tudatta a zenekar az előzetes mellé:

Bemutató: április16.

 

Péterfy Bori & Love Band, koncertfilm, Kelenföldi Erőműről

 

 

Szólj hozzá!


Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna, most pótolják ők is azt a fellépést. A formáció ezzel a fesztiválos fellépéssel zárja áprilisban indult európai turnéját.

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
Új koncertek