Tom Waits és Iggy Pop is szerepel Jim Jarmusch új zombis filmjében

2019/03/28  ·   Filmajánló   ·  Simonyi Éva

A “The Dead Don't Die” (A Halottak Nem Halnak Meg) című filmben szerepelni fog többek között Bill Murray, Adam Driver, Selena Gomez, Chloë Sevigny és Tilda Swinton is.

Tom Waits és Iggy Pop is szerepel Jim Jarmusch új zombis filmjében

Jim Jarmusch igen nagy neveket húzott be legújabb filmjéhez. Az ünnepelt filmrendező, forgatókönyvíró, színész és producer tavaly nyár óta nagy erőkkel dolgozik a mozin, amely a 2016-ban megjelent “Gimme Danger” és “Paterson” óta az első egészestés filmje lesz (összességében a 15. filmje).

A Focus Features megerősítette, hogy a Cannes-i filmfesztiválon való májusi debütálása után a film idén június 14-én kerül majd a mozikba.

A film szereplőgárdája igen impozáns, szerepet kapott benne többek között Bill Murray, Adam Driver, Selena Gomez, Chloë Sevigny, Tilda Swinton, Steve Buscemi, Tom Waits, Iggy Pop és a Wu-Tang Clan-os RZA is. (További színészek: Danny Glover, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Sara Driver, Carol Kane.)

Bár Jarmusch próbálja a lehető legnagyobb titokban tartani, hogy miről szól a film, Murray “elképesztő vicces”-ként írta le a forgatókönyvet.

Jarmusch mindemellett aktívan zenél is, nemrég jelentette be, hogy ismét kiad egy albumot Jozef Van Wissem-mel (ez lesz a harmadik közös produkció). Az album címe An Attempt to Draw Aside the Veil lesz, és május 24-én fog megjelenni. A lemezen közreműködik még a magyar származású dobos, Pándi Balázs is. Ezen kívül, hogy semmiképp ne unatkozzon, dolgozik egy másik lemezen is a Sonic Youth-ból ismert Lee Ranaldo-val, ezt állítólag már nagyrészt felvették, és már csak az utómunkálatok vannak hátra.

A cikk forrása és a fotó forrása

Aki pedig még a film előtt szeretné látni Iggy Popot, annak igyekeznie kell, mert rohamtempóban fogynak a jegyek a budapesti koncertjére.

 

Jim Jarmusch, zombi, film, Tom Waits, Iggy Pop

 

 

Szólj hozzá!


Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Vagy mégis? SEMMI címmel jelent meg az ötödik Elefánt nagylemez, amelyet nemrégiben az általunk is bemutatott Van Harag című zaklatott...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Kátya kérésére mostanáig csak a szűk szakma tudhatott az állapotáról, ám eljött az idő, hogy a sorsáért aggódó zenészek és a közönség a Fábián Juli Emlékalapítvány közvetítésével segítsen a nagybeteg énekesnőnek. Az alábbiakban az alapítvány közleményét továbbítjuk nektek:

Egy kis grúz faluból a világhírig – a Kobuciban lép fel a Trio Mandili

A Trio Mandili sikertörténete sokak szerint a kaukázusi-archaikus dallamok megszólító erejéről, de szerintünk inkább a lányok tiszta és nagyon szerethető karakteréről szól. Meg persze a zenéről... Május 11-én este a KOBUCI Kertben kilépnek a digitális térből, és élőben is megmutatják, hogy a többszólamú éneklés miért a...
Új koncertek