Ukk&Roll: fesztivál helyett karanténzáró rockpiknik

Bár a júniusra tervezett Ukk&Roll fesztivált szintén törölni kellett a naptárból, a szervezők amolyan "csakazértis" alapon összeraktak egy 3 napos ingyenes rendezvényt nektek!

Ukk&Roll 2020 Karanténzáró Rock Piknik
24.hu: Feltámadt egy halott az ukrán metálzenétől

24.hu: Feltámadt egy halott a metálzenétől

Egy halottnak nyilvánított férfi éktelen dörömbölése és rikácsolása futamított meg egy hullaházban próbáló ukrán metálzenekart – írja a hírportál.
 
Tom Waits és Iggy Pop is szerepel Jim Jarmusch új zombis filmjében

Tom Waits és Iggy Pop is szerepel Jim Jarmusch új zombis filmjében

A “The Dead Don't Die” (A Halottak Nem Halnak Meg) című filmben szerepelni fog többek között Bill Murray, Adam Driver, Selena Gomez, Chloë Sevigny és Tilda Swinton is.
 
 
Szavazzatok, ki kerüljön be 2019-ben a Rock & Roll Hírességek Csarnokába!

Szavazzatok, ki kerüljön be 2019-ben a Rock & Roll Hírességek Csarnokába!

Összeállt a 15 fős jelölti-mezőny a 2019-es Rock & Roll Hall of Fame szavazáshoz, ahol olyan előadókkal, zenekarokkal találkozhatunk, mint a Def Leppard, Janet Jackson, a The Cure, a Radiohead, vagy a Kraftwerk.
 
Fotó: Bad Wolves

Nem a The Cranberries volt Dolores O'Riordan utolsó projektje

Illetve, nem teljesen... O'Riordan a zenekar leghíresebb és legsikeresebb dalát, a Zombie-t kezdte felénekelni egy feltörekvő Los Angeles-i banda feldolgozásában Londonban.
 
Fotó: Los Angeles Times

Meghalt a Cranberries énekesnője – mindössze 46 éves volt

Az internetet pillanatok alatt bejárta a szomorú hírt, hogy Dolores O'Riordan ma elhunyt Londonban.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek