Menopauza 1170x180

Védettségi nélkül: koncertfilmek az új budapesti szabadtéri mozikban

2021/06/11  ·   Filmajánló   ·  koncert.hu

A még nem beoltottakak külön jó hír, hogy szép számmal nyitnak a szabadtéri mozik is a fővárosban: mostantól a KULTIK Terasz Corvin Plaza és a Köki Terasz is igazi filmklasszikusokkal és premierfilmekkel várja a kimozdulni vágyókat.

Védettségi nélkül: koncertfilmek az új budapesti szabadtéri mozikban

Aszabadtéri filmnézés jóval rugalmasabb lehetőségeket kínál, mintha a négy fal között élveznénk a vetítést. Négylábú kedvenceink is velünk tarthatnak, és egy jó sörözéssel vagy kávézással is egybeköthetjük az élményt. A most nyitott KULTIK mozik ráadásul nyugágyakkal, óriás babzsákokkal és rendezői székekkel várnak.

Azoknak sem kell kompromisszumot kötniük, akik a hagyományos mozis hang- és képminőséget kedvelik, a KÖKI Teraszon például helyet kap az első szabadtéri lézer vetítőgép, míg a hangtechnikát valódi Dolby Digital hangrendszer biztosítja majd.

A vászon sem marad el attól, amit megszokhattunk, a KULTIK Teraszon például egyedülálló airscreent használnak. Ez az óriási, felfújható vászon akár vízen vagy homokon is megállja a helyét, és bár pehelykönnyű, ellenáll a viharos szélnek is. Így már tényleg csak a megszokott mozis nasikat kell beszereznünk: még szerencse, hogy a teraszokon nachosból, pattogatott kukoricából és vattacukorból sincs hiány.

A premierfilmek mellett klasszikusokat is találunk a kínálatban. A KULTIK Teraszokon június 14-én például két Tarantino “alapfilm”, a Ponyvaregény és az Alkonyattól pirkadatig is vetítésre kerül. 15-én pedig igazi csajos estét tarthatunk, hiszen ingyenesen vetítik a KULTIK Teraszon a Magic Mike-ot, a KULTIK Köki teraszon pedig a Mamma Miát is. A jegyekért a regisztracio@kultik.hu címen lehet regisztrálni.

Emellett olyan, vadonatúj premierfilmek érkeznek a kültéri mozikba, mint a Halálos Iramban 9, a Hang nélkül 2, a Sokkal több mint testőr 2, A nagy visszatérők vagy épp az Egy igazán dühös ember.

Ám a kínálat még ennél is színesebb, hiszen akár koncertfilmeket is nézhetünk a szabadban: a KÖKI Teraszon június 18-án, pénteken például a Bon Jovi új koncertilmjét, a Drive in night-ot. A Rock and Roll Hall of Fame-tag Bon Jovi exkluzív, kifejezetten a moziközönség számára megrendezett, teljes hosszúságú élő koncertjét május 22-én, egy Amerika-szerte látható élő műholdas moziközvetítés során rögzítették New Jersey-ben, és ezt az exkluzív koncertfilmet most világszerte számos moziban bemutatják.


 

KULTIK Terasz Corvin Plaza, Köki Terasz, szabadtéri mozi, Jon Bon Jovi, koncertfilm

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek