Ismerős Arcok – Stevie 50 születésnapi koncert

2023/02/07  ·   Fizetett reklámcikk   ·  koncert.hu

Az Ismerős Arcok zenekar emblematikus szerzeményei az elmúlt két évtizedben számtalan helyen csendültek fel a Kárpát-medence legkülönbözőbb pontjain, hirdetve kultúránk sokszínűségét, valamint a nemzetünk összetartozását.

Ismerős Arcok - Stevie 50 születésnapi koncert

A Máté Péter-díjjal kitüntetett együttes művészetét az egyedi hangzásvilág mellett a mindenki által érthető és befogadható gondolatok jellemzik.

5 évvel a legutóbbi zenealbum megjelenése után, a zenekar 2022-ben újabb lemezzel örvendeztette meg a lelkes közönségét, melyen ismert vendégművészek is szerepeltek. A régóta várt zenei anyagba nagyon sok gondolatot, érzelmet, dinamikát és lírát fektettek, sajátos kontextusba helyezve ezáltal az elmúlt évek történéseit és eseményeit.

A 2023-as esztendő is egy nagy meglepetés koncerttel indul, hiszen az év első budapesti nagykoncertjén, Tánczos Istvánt az Ismerős Arcok virtuóz szaxofonosát köszöntik 50. születésnapja alkalmából. Az eseménynek Budapest legújabb szórakozóhelye a Barba Negra Blue Stage ad otthont.

Az együttes a jubileum apropóján, a pályafutásuk 24 évének legsikeresebb dalaiból összeállított műsorral és számtalan meglepetéssel készül.

Az egész estés szuperkoncertet a veszprémi Gravity Blues Band műsora nyitja meg.

Ezt követően Stevie & barátai Supergroup különleges produkciója következik, amely egyedi élmény ígér, hiszen ebben a felállásban a virtuóz zenészek még soha nem játszottak együtt.

Végül az Ismerős Arcok évadnyitó nagykoncertje zárja az estét, amely látványos színpadképpel és egyedi megszólalással teszi emlékezetessé a hamisítatlan hangulatú klubkoncertet.

Időpont: 2023. február 18. 19:00 óra

Helyszín: Barba Negra Blue Stage

Program:

19:00 kapunyitás
19:30 Gravity Blues Band
20:30 Stevie & barátai (Benkő Zsolt, Kollmann Gábor, Papp Gyula, Bér Zsolt, Peck László)
21:30 Ismerős Arcok

Ismerős Arcok, Barna Negra

 

 

Szólj hozzá!


A koncert, amelyen a tudósító még fejben is elfelejtett jegyzetelni

A koncert, amelyen a tudósító még fejben is...

Az [iLAND], a magyar progresszív rock hibrid zenekara elegánsan remek előadást produkált pénteken a Müpában.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmentek stúdiózni egyet Texasba, majd hazatértek egy albummal és egy fesztivál-fődíjjal – A NYUGHATATLAN-sztori

Stílusosan, a country és a rockabilly őshazájában rögzítette tizenegy dalos korongját az egyik legismertebb hazai country-rockabilly zenekar, a Nyughatatlan. Végül aztán nem csak az új anyaggal, hanem többek között a Texas Sounds Country Music fesztivál fődíjával tértek haza. A Restless megjelenésének apropóján a csapat...

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

Locsolkodás a Szentendrei Skanzenben

Húsvéti programokkal, koncertekkel, valamint természetesen hímestojás-készítéssel és locsolkodással várja a látogatókat április 9-én és 10-én a Szentendrei Skanzen.

Ki ne szeretne egy végtelen nyári vakációt?

A Flowers sikerei után Miley Cyrus március 10-én megjelent új stúdióalbuma, az Endless Summer Vacation is meghódította a világot.
Új koncertek