Így telik Koncz Zsuzsa élete a karanténban

2020/05/17  ·   Interjú   ·  Módra Ildikó

Az énekesnő a Hírklikknek adott hosszabb interjút, amelyben többek között arról is szó esett, hogy bírja ezt az egészet.

Fotó? Koncz Zsuzsa/FB

"A napjaim – fogalmazzunk így – közepesen telnek, illetve talán ez sem igaz, mivel közben azért dolgozgatunk, és ez lelkesít. Egyelőre csak interneten és telefonon, de készülnek új dalok, és még valami más is – egyelőre ez még az előkészületek ideje. Vagyis nem tudok még arról beszámolni neked, hogy mikorra várható és micsoda. Most, ahogy elnézem, hogy mi a helyzet Európában, hogy Hollandiában 2022-es nagy rendezvények lebonyolítása is kétségessé vált, vagy a németeknél, október végégig minden nagy rendezvényt megtiltottak, ami vonatkozhat az egyébként számukra nagyon fontos focibajnokságra, de biztosan vonatkozik a müncheni Oktoberfestre, ahol milliók fordulnak meg…akkor persze elgondolkodik az ember azon, hogy ez nálunk vajon hogy lesz? E pillanatban minden tilos, még egy tizenöt fős klubban sem lehet beszélgetni a rajongókkal, vagy a közönséggel… Maszkban amúgy elég nehéz is lenne… Tudod, ami leginkább zavar, az a bizonytalanság, és ez, ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor a vakcina megtalálásáig nem is fog változni. Éppen a minap, beszélgetve zenész- és alkotótársammal, Závody Gáborral, jutottunk el közösen odáig, hogy még az ellenszer megtalálása után is meglehetősen bizonytalan lesz az életünk"nyilatkozta portálnak.

Ahogy fentebb is elárulta, születőben vannak új dalok,

"mint ahogy Bródy is elkészítette már legújabb albumát. Én sem tudok nyugton maradni...".

Azt meg már tudjuk, hogy a nemzeti ünnep utáni napon, október 24-én lesz koncertje az Arénában.

Koncz Zsuzsa, karantén, Aréna, koncert

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek