A hála jegyre váltható: most mi adunk az egészségügyi dolgozóknak!

2021/06/16  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

Most mi adunk címmel komolyzenével és értékes ajándékkal szeretnék megköszönni azt a hihetetlen erőfeszítést, aminek tanúja lehettünk a nővérek, ápolók és gondozók részéről a járvány tombolásának idején. Nekik teszi lehetővé az ingyenes részvételt egy felejthetetlen estén a szervezésre vállalkozó Gyermekétkeztetési Alapítvány és a hozzá csatlakozó Hálajegy-váltók közössége.

A hála jegyre váltható: most mi adunk az egészségügyi dolgozóknak!

Már útjára indultak a meghívók a fővárosi kórházakba, gyógyító intézményekbe, amelyben az áll, hogy bárki jelentkezhet, aki elfogadja a rendhagyó, a szavakon túl tettekben is mérhető köszöntést. Nekik, azaz az elsőként jelentkező közel hatszáz ápolónak, nővérnek, segítőnek csendül fel ez alkalommal a patinás épület falai közt a Hálakoncert zenei programja.

Két klasszikus mű, Wolfgang Amadeus Mozart: Figaro házassága, nyitány és Ludwig van Beethoven: I. Szimfónia. Itt hangzik el egy kortárs darab, egyben ősbemutató, Király Gábor: Négy fantázia. A Zeneakadémia Nagytermében ezen az estén az Anima Musicae Kamarazenekar lép fel, szólót játszik Korcsolán Orsolya hegedűművész, vezényel prof. Sugár Gergely.

A koncertet online követhetik majd azok, azoknak, akik arra jegyet váltanak – vagy küldenek ismerőseiknek (2000, 5000, 10.000). Így mód nyílik arra, hogy egy szép gesztussal fejezze ki a közösséghez csatlakozó a háláját annak, aki gyógyítóként, segítőként részese lett személyes, pandémiás történetének.

A Hálajegyekből befolyt összeg teljes egészét az említett egészségügyi dolgozók támogatására fordítják a szervezők.

Olyan vállalkozások, szervezetek is jelentkezhetnek, amelyek hozzá tudnak és akarnak járulni ahhoz, hogy a koncert élményén túl kézzelfogható, értékes ajándékcsomagot is kaphassanak minél nagyobb értékben és számban az egészségügyisek. Számukra külön partneri rendszert dolgoztak ki az ötletgazdák.

A Most mi adunk Hálakoncert és Támogatói est teljes programja elérhető a www.halakoncert.hu oldalon. Az esemény virtuális központjában lehet jelentkezni mindazoknak, akik szívesen fogadják a köszönet ezen formáját, s itt lehet néhány kattintással Hálajegyet váltani és küldeni, valamint itt kaphatnak részletes tájékoztatást a támogatóként csatlakozók. A weboldal egyben az online közvetítés színtere lesz, ahol bőséges információ található az est programjáról és a fellépő művészekről is.

 

Most mi adunk, hálakoncert, Zeneakadémia, Gyermekétkeztetési Alapítvány

 

 

Szólj hozzá!


Félidőig  tízezren látogattak el a Művészetek Völgyébe

Félidőig tízezren látogattak el a Művészetek...

30. alkalommal nyitotta meg kapuit a Művészetek Völgye. A tíz napos fesztivál első felében napi tízezer látogató érkezett a Völgybe, aki még...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

A Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be az A-HA filmjét

A 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál CineDocs szekciója idén is felejthetetlen dokumentumfilmekkel készül az egyre népszerűbb műfaj szerelmeseinek.

Újabb fellépőcsere Paloznakon: Al McKay csapata megy, a Gipsy Kings jön

A Paloznaki Jazzpiknik fellépők listája nem először változik: Caro Emerald helyett Rúzsa Magdi "ugrik be", a Level 42 a járvány miatti bizonytalanságokra, valamint az Egyesült Királyság szigorú ki- és beutazási korlátozásaira hivatkozva mondta le 2021-re tervezett koncertjeinek nagy részét, helyettük jött volna Al McKay és zenekara.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek