A hála jegyre váltható: most mi adunk az egészségügyi dolgozóknak!

2021/06/16  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

Most mi adunk címmel komolyzenével és értékes ajándékkal szeretnék megköszönni azt a hihetetlen erőfeszítést, aminek tanúja lehettünk a nővérek, ápolók és gondozók részéről a járvány tombolásának idején. Nekik teszi lehetővé az ingyenes részvételt egy felejthetetlen estén a szervezésre vállalkozó Gyermekétkeztetési Alapítvány és a hozzá csatlakozó Hálajegy-váltók közössége.

A hála jegyre váltható: most mi adunk az egészségügyi dolgozóknak!

Már útjára indultak a meghívók a fővárosi kórházakba, gyógyító intézményekbe, amelyben az áll, hogy bárki jelentkezhet, aki elfogadja a rendhagyó, a szavakon túl tettekben is mérhető köszöntést. Nekik, azaz az elsőként jelentkező közel hatszáz ápolónak, nővérnek, segítőnek csendül fel ez alkalommal a patinás épület falai közt a Hálakoncert zenei programja.

Két klasszikus mű, Wolfgang Amadeus Mozart: Figaro házassága, nyitány és Ludwig van Beethoven: I. Szimfónia. Itt hangzik el egy kortárs darab, egyben ősbemutató, Király Gábor: Négy fantázia. A Zeneakadémia Nagytermében ezen az estén az Anima Musicae Kamarazenekar lép fel, szólót játszik Korcsolán Orsolya hegedűművész, vezényel prof. Sugár Gergely.

A koncertet online követhetik majd azok, azoknak, akik arra jegyet váltanak – vagy küldenek ismerőseiknek (2000, 5000, 10.000). Így mód nyílik arra, hogy egy szép gesztussal fejezze ki a közösséghez csatlakozó a háláját annak, aki gyógyítóként, segítőként részese lett személyes, pandémiás történetének.

A Hálajegyekből befolyt összeg teljes egészét az említett egészségügyi dolgozók támogatására fordítják a szervezők.

Olyan vállalkozások, szervezetek is jelentkezhetnek, amelyek hozzá tudnak és akarnak járulni ahhoz, hogy a koncert élményén túl kézzelfogható, értékes ajándékcsomagot is kaphassanak minél nagyobb értékben és számban az egészségügyisek. Számukra külön partneri rendszert dolgoztak ki az ötletgazdák.

A Most mi adunk Hálakoncert és Támogatói est teljes programja elérhető a www.halakoncert.hu oldalon. Az esemény virtuális központjában lehet jelentkezni mindazoknak, akik szívesen fogadják a köszönet ezen formáját, s itt lehet néhány kattintással Hálajegyet váltani és küldeni, valamint itt kaphatnak részletes tájékoztatást a támogatóként csatlakozók. A weboldal egyben az online közvetítés színtere lesz, ahol bőséges információ található az est programjáról és a fellépő művészekről is.

 

Most mi adunk, hálakoncert, Zeneakadémia, Gyermekétkeztetési Alapítvány

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek