A Trafó összes pénze a Sberbankban volt – támogatói koncertet szerveznek

2022/05/17  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

A TÖLTÉS elnevezésű jótékonysági koncert jegybevételének teljes összegét arra fordítják, hogy tovább üzemelhessen a ház.

A Trafó összes pénze a Sberbankban volt – támogatói koncertet szerveznek

A fejünket kissé megzavarhatja, hogy a sajtóban az olvasható: az Országos Betétbiztosítási Alap tíz munkanap alatt kifizette a Sberbank-károsultak követeléseit, de a Trafó tájékoztatása szerint mindez az OBA által garantált összegre (100.000 EUR) vonatkozik, amelyet április végén ugyan megkaptak, de ennek a sokszorosa volt a számlájukon – s érthető módon nagyon megérzik a hiányát.

"Balszerencséjére a Trafó abban a Sberbankban tárolta az összes pénzeszközét, melynek a működését március közepén a háború következményeképpen felfüggesztették, minket pedig elvágtak a forrásainktól. Ahhoz, hogy folytathassuk a működésünket, most minden eddiginél fontosabb számunkra, hogy nyüzsögjön a ház - ezért május közepére összehívtunk több olyan művészt, akinek sokat jelent a Trafó, hogy egy össznépi jammelés keretében veletek együtt futhassunk neki az idei évad utolsó heteinek" – írták az eseménynél.

Akiket pedig összehívtak:

Závada Péter
Simon Márton
Szabó-Gyányi Quintet
Saiid
Speiz Boiz
Betá Betá
Oiee
Solére
Wata
Freakin' Disco
(Kamaraelektronika)
Musica Moralia
(Meggyesházi Éda)

 

Trafó, jótékonyság, Sberbank, Töltés

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

A Legacy Of The Beast elnevezésű turné indulása óta a zenekar közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a százezer fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is, Brazíliában. Most Magyarországra is elhozzák a show-t.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest