Adam Lambert levetett göncei most aranyat érnek!

2020/04/29  ·   Jószolgálat   ·  Labancz Andrea

Adam Lambert mindig is adott a megjelenésére. Ugyanakkor arról is híres, hogy szeret jótékonykodni. No, most ez a két dolog találkozott, ugyanis elárverezteti régi ruháit – de a bevételt nem fogja megtartani!

Fotó: Adam Lambert Facebook

Az egykori America Idol második helyezettje Adam Lambert, aki az utóbbi időben a Queen zenekarral turnézott a világban, ismét bizonyította, hogy a zord (vagy inkább extrém) külső érző szívet takar. Az énekes még 2019-ben hozott létre saját alapítványt, amivel az LMBTQ csoporthoz kapcsolható, nehézségekkel küzdő sorstársain kíván segíteni.

A Feel Something és a GLAAD alapítványok összefogásából létrejött aukción a sztár ikonikus ruháira lehet licitálni egészen május 6-ig az eBay platformján. Így például kalapács alá kerül többek közt egy Saint Laurent Leopard Tuxedo dzseki, amelyet annak idején az X Faktor adás közben viselt, egy Skin Graft Leather Studded Jacket, amit az American Idol Live Tour 2009 során viselt, de ott van még 3 darab Dolce & Gabanna öltöny, amiket a Queen Rhapsody észak-amerikai turnéja alatt használt.

A bevétel teljes egészében a GLAAD alapítványhoz kerül, akik számos olyan LMBTQ  fiatal számára nyújtanak segítséget, akik elszigetelten élnek otthonukban, vagy kiszolgáltatottá váltak a járványhelyzetben.

Adam Lambert, járvány, COVID-19, Ebay, jótékonyság, árverés, ruha, Glaad, LGBTQ

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek