Bazi nagy 80. szülinapi bulit rendez Ringo Starr

2020/07/01  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

Mit szülinapi parti: SHOW! Szerepelni fog benne Sheryl Crow, Gary Clark Jr, Sheila E, Ben Harper – s természetesen Paul McCartney. Kis szépséghibája a dolognak, hogy ezek mind nem lesznek ott vele, amikor elfújja a gyertyákat.

Bazi nagy 80. szülinapi bulit rendez Ringo Starr

Ringo Starr július 7-én lesz 80 éves, és ezt a jeles napot a Ringo Big Birthday Show-val tervezi ünnepelni, ami nem más, mint egy virtuális jótékonysági koncert, ami – ottani idő szerint – este 8 órakor kezdődik a YouTube-on. A show home videók és eddig még nem publikált koncertfelvételeket ölel fel a bevezetőben említett zenészek közreműködésével. A show kedvezményezettje négy jótékonysági szervezet: a Black Lives Matter Global Network, a David Lynch Alapítvány, a MusiCares és a WaterAid.

"Szeretem a születésnapokat" – mondta a zenész a Rolling Stone magazinnak. „Ez az év kicsit más lesz. Nincs nagy összejövetel, nincs 100 személyes vacsora. De összerakjuk ezt a show-t – egy óra zene és chat... Bazi nagy születésnap lesz."

A showban látható lesz Starr 2017-es dalának, az „Adj több szeretet” -nek új, vendégekkel felturbózott verziója is: Jackson Browne, Jeff Bridges, Elvis Costello, Willie Nelson és mások részvételével. Starr emellett egy tribute-sorozatot is bemutat majd a YouTube-csatornáján, olyan művészek feldolgozásaival, mint például Steve Earle, Peter Frampton és Judy Collins.

Az egykori Beatles-tag  továbbá arra kéri a rajongókat, hogy tegyék közzé ezt: #peaceandlove  – július 7-én, helyi idő szerint délben.

Ringo Starr, születésnap, Ringo Big Birthday Show, YouTube

 

 

Szólj hozzá!


A hetedik te magad légy: szeptember 8-ig jelentkezhetnek az induló előadók

A hetedik te magad légy: szeptember 8-ig...

Hetedik alkalommal jelentetett meg pályázati felhívást induló zenekaroknak és előadóknak az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Új Dirty Dancing-film készül

Mégpedig Jennifer Grey főszereplésével – mint tudjuk, ő volt az eredeti film főszereplője – Patrick Swayze mellett.

Soltész Rezső tüdőszűrésen

Nem, ez nem egy bulvárhír a népszerű előadó aktuális egészségügyi állapotáról, hanem a „Hogyha hallom én, minden az enyém” című pályázat nyertes novellája. Május elején ugyanis a Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramja, a Hangőr Egyesület és a Volt Egyszer Egy Beatkorszak blog...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek