Bazi nagy 80. szülinapi bulit rendez Ringo Starr

2020/07/01  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

Mit szülinapi parti: SHOW! Szerepelni fog benne Sheryl Crow, Gary Clark Jr, Sheila E, Ben Harper – s természetesen Paul McCartney. Kis szépséghibája a dolognak, hogy ezek mind nem lesznek ott vele, amikor elfújja a gyertyákat.

Bazi nagy 80. szülinapi bulit rendez Ringo Starr

Ringo Starr július 7-én lesz 80 éves, és ezt a jeles napot a Ringo Big Birthday Show-val tervezi ünnepelni, ami nem más, mint egy virtuális jótékonysági koncert, ami – ottani idő szerint – este 8 órakor kezdődik a YouTube-on. A show home videók és eddig még nem publikált koncertfelvételeket ölel fel a bevezetőben említett zenészek közreműködésével. A show kedvezményezettje négy jótékonysági szervezet: a Black Lives Matter Global Network, a David Lynch Alapítvány, a MusiCares és a WaterAid.

"Szeretem a születésnapokat" – mondta a zenész a Rolling Stone magazinnak. „Ez az év kicsit más lesz. Nincs nagy összejövetel, nincs 100 személyes vacsora. De összerakjuk ezt a show-t – egy óra zene és chat... Bazi nagy születésnap lesz."

A showban látható lesz Starr 2017-es dalának, az „Adj több szeretet” -nek új, vendégekkel felturbózott verziója is: Jackson Browne, Jeff Bridges, Elvis Costello, Willie Nelson és mások részvételével. Starr emellett egy tribute-sorozatot is bemutat majd a YouTube-csatornáján, olyan művészek feldolgozásaival, mint például Steve Earle, Peter Frampton és Judy Collins.

Az egykori Beatles-tag  továbbá arra kéri a rajongókat, hogy tegyék közzé ezt: #peaceandlove  – július 7-én, helyi idő szerint délben.

Ringo Starr, születésnap, Ringo Big Birthday Show, YouTube

 

 

Szólj hozzá!


Ha baj van, elengednek, egyedül hagynak – mondja az első budapesti Stones-koncert szervezője

Ha baj van, elengednek, egyedül hagynak – mondja az...

Következetlenek voltak a járvány idején bevezetett korlátozások, a rendezvénypiacon pedig szükség lesz a bizalomépítésre az intézkedések...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lobenwein Norbert: 2021 nyarán már jó eséllyel lesznek tömegrendezvények

Lobenwein Norbert nagyon sok mindennel, de alapjában véve mégis egy dologgal foglalkozik, fesztiválszervezéssel: a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound társalapító-főszervezője, a Sziget Szervezőiroda egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton és a STRAND Fesztivál társalapítója, az Akváriumot üzemeltető cég egyik tulajdonosa, a Road...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

A hangját adta Mick Jagger – de nem énekel

Idén ünnepli a londoni Royal Albert Hall alapításának 150. évfordulóját. A március 29-i születésnapi gálán számos híresség, köztük Eric Clapton, Patti Smith és Matthew Bourne is fellép.

600 oldalas könyv jelenik meg Jim Morrison 50. évfordulójára készülve

A „Jim Morrison összegyűjtött műveit: versek, cikkek, átiratok és szövegek” című könyv az egykori Doors-frontember – nem zenei – életművének eddigi legkiterjedtebb kiadását jelenti, mellyel a zenész-költő halálának 50. évfordulójára készülnek – de rövidesen újra aktuális lesz a megemlékezés: 2023-ban lenne 80 éves.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek