Bazi nagy 80. szülinapi bulit rendez Ringo Starr

2020/07/01  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

Mit szülinapi parti: SHOW! Szerepelni fog benne Sheryl Crow, Gary Clark Jr, Sheila E, Ben Harper – s természetesen Paul McCartney. Kis szépséghibája a dolognak, hogy ezek mind nem lesznek ott vele, amikor elfújja a gyertyákat.

Bazi nagy 80. szülinapi bulit rendez Ringo Starr

Ringo Starr július 7-én lesz 80 éves, és ezt a jeles napot a Ringo Big Birthday Show-val tervezi ünnepelni, ami nem más, mint egy virtuális jótékonysági koncert, ami – ottani idő szerint – este 8 órakor kezdődik a YouTube-on. A show home videók és eddig még nem publikált koncertfelvételeket ölel fel a bevezetőben említett zenészek közreműködésével. A show kedvezményezettje négy jótékonysági szervezet: a Black Lives Matter Global Network, a David Lynch Alapítvány, a MusiCares és a WaterAid.

"Szeretem a születésnapokat" – mondta a zenész a Rolling Stone magazinnak. „Ez az év kicsit más lesz. Nincs nagy összejövetel, nincs 100 személyes vacsora. De összerakjuk ezt a show-t – egy óra zene és chat... Bazi nagy születésnap lesz."

A showban látható lesz Starr 2017-es dalának, az „Adj több szeretet” -nek új, vendégekkel felturbózott verziója is: Jackson Browne, Jeff Bridges, Elvis Costello, Willie Nelson és mások részvételével. Starr emellett egy tribute-sorozatot is bemutat majd a YouTube-csatornáján, olyan művészek feldolgozásaival, mint például Steve Earle, Peter Frampton és Judy Collins.

Az egykori Beatles-tag  továbbá arra kéri a rajongókat, hogy tegyék közzé ezt: #peaceandlove  – július 7-én, helyi idő szerint délben.

Ringo Starr, születésnap, Ringo Big Birthday Show, YouTube

 

 

Szólj hozzá!


Pressert még mindig jó olvasni

Pressert még mindig jó olvasni

„Azt mondták, a második sokkal nehezebb lesz. Az biztos. De én nem ijedtem meg. Mert ez a könyv nem a második, hanem az első könyv második...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hangol már a zenekar – Lovasi András új formációval járja be az országot

A zenekar a "Lovasi András és barátai nevet" viseli, s a zenész a Grand Hotel Halmahera címmel, ősszel megjelent új nagylemezét turnéztatja meg.

Csak egyetlen napon látható világszerte a Gorillaz koncertfilmje

A Song Machine Live From Kong címmel érkező, több mint két és fél órás koncertfilmet Magyarországon csak a Cinema MOM és a Pólus Mozi vetíti.
Új koncertek