Ellopták Dombóvári István ötletét, hurrá!

2020/07/31  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

De ez az a "lopás", ami nemcsak megengedett, de nagyon is értékelendő! Tegnap adtunk hírt a FB-oldalunkon arról, hogy a Dumaszínház művésze felajánlotta, csatlakozzanak a műsorához zenészek, a gázsit pedig majd megosztják. Ahogy kommentjében írta, nagyon sok e-mailt kapott, igyekszik válaszolni rájuk.

 Fotó: Zselenszky Tamás/FB

Máris vannak követői, mi több, nekik már a vendégzenészük is megvan: Zselenszky Tamás író, költő, zeneszerző, énekes, előadóművész (Eleven Hold).

Újabb nagy respect!

Bizonyára félszavakból is megértik majd egymást .)

Ős-Eleven Hold, Zselenszky, 'Lensky Mob dalok, de elvétve Európa Kiadó, Cseh Tamás, Radiohead és más kiváló együttesek dalai is felbukkanhatnak augusztus 22-én a Hunniában, azon az under500 esten, amelyen immáron főszereplő lesz Zselenszky Tamás.

Dumaszínház, Aradi Tibor, Varga Ferenc, Zselenszky Tamás, Eleven Hold, vendég

 

 

Szólj hozzá!


A maffiának lesz fesztiválja!

A maffiának lesz fesztiválja!

És nem azért mert ők a maffia, hanem azért, mert ők a Maffia: a Palkonya Hangja fesztivál szorosan kötődik az Irie Maffia zenekarhoz.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Soltész Rezső tüdőszűrésen

Nem, ez nem egy bulvárhír a népszerű előadó aktuális egészségügyi állapotáról, hanem a „Hogyha hallom én, minden az enyém” című pályázat nyertes novellája. Május elején ugyanis a Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramja, a Hangőr Egyesület és a Volt Egyszer Egy Beatkorszak blog...

A Leander Kills klippel köszönte meg a háttéremberek munkáját

Ezt a klipet a Leander Kills a háttérben dolgozó szakemberek tiszteletére készítette, akik nélkül süket és sötét lenne az a koncerthelyszín, ahol ti is örömmel töltitek időtöket.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek