Jótékonysággal zárja a fesztiválszezont a Honeybeast

2019/09/07  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

A nyári fesztiválszezon zárásaképpen szeptember 21-én a Budapest Parkban ad koncertet a Honeybeast. Az együttes az esélyegyenlőség zászlóvivőjét, a MáSzínházat támogatja a bevétel egy részével. A befolyó összegből egy előadást valósít meg a társulat, melyben fogyatékkal élő színészek is szerepelnek.

Jótékonysággal zárja a fesztiválszezont a Honeybeast

Utoljára májusban hallhattuk a fővárosban az együttest, akik nyáron többek között a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével voltak országos turnén, de az országhatárokon kívül is koncerteztek.

„Hihetetlen mennyiségű ember előtt játszottunk az elmúlt pár hónapban, jóformán meg se álltunk… Kolozsváron például tízezer ember fogadott minket. Elképesztően fárasztó és egyben feltöltő is volt ez a nyár” – meséli Bencsik-Kovács Zoltán szerző-gitáros.

A Honeybeast az Idevaló klip forgatásán ismerkedett meg a MáSzínház csapatával. A társulat közel egy évtizede egy kísérleti dráma csoportból nőtte ki magát, mára meghatározó tényezővé váltak az esélyegyenlőség területén. Az adományból Bakonyvári Krisztina rendező KépMás - Próbálom túlkiabálni magam című darabját két alkalommal eljátsszák. Az előadás során értelmi fogyatékossággal élő szereplők is bizonyítják színészi tehetségüket. A női identitás kérdését a sérültség tükrében boncolgató történetből már láthattak részletet a Honeybeast rajongói. Az Idevaló klipjében a MáSzínház színésze Demeter Orsolya az egyik főszereplő, ráadásul pont a KépMás próbáján forgott a videó.

Szeptember 21-én a Budapest Parkban ismét együtt énekelhetitek a legnagyobb Honeybeast slágereket, és egyben segíthettek a MáSzínházon.

 

 

 

Honeybeast, Budapest Park, jótékonyság

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek