Míg a londoni opera egy festményt, Bérczesi Robi két gitárt bocsájt árverezésre

2020/10/05  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

A kettő között nem csak a tárgy értéke a különbség: míg a királyi zenedét a kényszer vitte rá az aukcióra, addig a hiperkarma frontembere jótékonykodni szeretne a gitárral

Míg a londoni opera egy festményt, Bérczesi Robi két gitárt bocsájt árverezésre

A Hohner basszusgitárt a zenész 1996-ban vásárolta és a hangszeren az első zenekara, a BlaBla – '96-tól '99-ig tartó – fennállása alatt játszott, a Legend Aria elektromos gitárt Robi 1993 körül vette és a gitár a hiperkarma hőskorában – 2000 és 2007 között – volt a társa.

A próbatermi költözködés során fellelt  "viharvert, vén darabokat", a zenésznek nincs szíve a kukába hajítani, inkább dedikálja és árverésre bocsátja őket, hogy aztán az ebből befolyó pénzösszeget a Gyermekétkeztetési Alapítványnak utalja át.

Az árverés mostantól számítva egy hétig tart, a FB-oldalán, a hozzászólásokban tudtok licitálni. Az egy hét elteltével a legmagasabb összeget ajánlóknak személyesen adja át a hangszereket, amelyeknek egyenkénti kikiáltási ára: 10.000 HUF.

Kicsit kusza a helyzet, mert a poszt alatt és a fotók mellett külön-külön is mennek a bejegyzések, de majd biztos ki tudják válogatni – hétfő délután a legmagasabb licit 105 ezer forint volt.

 

A londoni Királyi Operaház arra kényszerül, hogy elárvereztesse egy festményét

 

Bérczesi Róbert, hiperkarma, gitár, árverés, jótákonság

 

 

Szólj hozzá!


Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság...

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Zenészek figyelmébe: mindenképpen használjátok ezt a funkciót a Spotifyon!

Tavaly októberben indította el a Spotify a Canvas béta verzióját, most Magyarországra is kiterjesztették az elérhetőségét.

Nem a Kispi nyert! Lovasi András eredményt hirdetett

Mi is közzétettük szeptemberben a felhívás, miszerint pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára. Mintegy egymillió forint értékben hangfelvétel(ek) készítésére lehet pályázni bárkinek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek