Öltözz rocksztárnak!

2023/04/18  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

Jótékonysági Zenész Ruhavásár lesz a Rock the Planet és a LoveBug szervezésében 2023. április 21-én.

Öltözz rocksztárnak!

A Rock the Planet – zenészek a bolygóvédelemért kampány egy 2021 nyarán indult kreatív civil kezdeményezés, amiben zenészek és zeneipari dolgozók mutatják meg különböző izgalmas miniprojectekben, hogy mennyire trendi és könnyen a hétköznapokba illeszthető dolog a környezetvédelem. Építettek már többek között óriás halat a Dunából halászott szemétből az A38 Hajó stábjával, és gyártottak hangszert hulladékból, a Művészetek Völgye fellépőivel. Ötlettáruk egyelőre úgy tűnik, kimeríthetetlen.

A Margit körúti lakásshopban közkedvelt zenészeket bocsájtják árverésre egy-egy kedvenc ruhadarabjukat – a felajánlott holmikat pedig a LoveBug licitjén akárki megvásárolhatja, így az ikonikus szettek új gazdára, s így új életre kelhetnek. A cél egyértelmű: megmutatni, mennyire menő cuccaid lehetnek secondhand vásárolt, vagy éppen cserélt rucikból is. A jelszó természetesen a fenntarthatóság és a környezetvédelem.

Az esemény napján (április 21-22. péntek és szombat) offline az üzletben kihelyezett külön sztendereken lejhet a holmikhoz hozzájutni, de pár darab a Facebook esemény online mappájában is árverésre kerül majd.

Résztvevő zenészek:

The Carbonfools,

Holy Chicks,

Jancsovics Máté (BSW, Punnany Massif),

Pásztor Anna,

The Biebers,

Sena,

Subsribe Band,

Péterfy Bori,

Galambos Dorina,

Myra Monoka,

Pátkai Rozi.

A bevétellel a Művészetek Völgye zöld udvarát szeretnék támogatni, ami évről évre sok száz, a környezetvédelemre nyitott látogatót vonz, és tanít játékosan izgalmasabbnál izgalmasabb vendégei, nemzeti parkok, egyesületek, szervezetek segítségével vigyázni a bolygónkra.

 

 

Rock the Planet, Jótékonysági Zenész Ruhavásár

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek