A hollandok is nekifutnak a tömegrendezvény-teszteknek

2021/02/14  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

"Újra focimeccsre, konferenciára, színházba járni? Élesben kezdik a teszteket a hollandok" – címmel közölt cikket a Portfólió. A cél az, hogy koronavírus-biztos és megbízható rendezvénykoncepciót dolgozzanak ki, ahol nagyobb, akár több száz fős publikum is jelen lehet.

A hollandok is nekifutnak a tömegrendezvény-teszteknek

A kormányrendelet alapján nálunk háromféle módon lehet majd igazolni a koronavírus elleni védettséget: ha valaki megkapta a védőoltást, vagy igazoltan átesett a koronavírus-fertőzésen, illetve ha valaki utólag elvégzett ellenanyag-vizsgálat igazolja a fertőzésen való átesését. A védettséget igazolványon túl applikációval is lehet igazolni. (MTI)

Jövő hét hétfőn közel 500 résztvevő gyűlik össze egy szakmai konferencián, a rá következő héten közönség előtt egy kabaréelőadást tartanak az utrechti Beatrix Színházban. De lesz focimeccs 1500 néző előtt, a Ziggo Dome-ban showműsorokat, a szabadidőparkokban pedig szabadtéri rendezvényeket tartanak majd.

A szabályok temészetesen épp olyan szigorúak, mint az eddigi tesztmeneteknél: kötelező a 48 óránál nem régebbi negatív koronavírus-teszt, a helyszínen lázat mérnek és ha szükséges, gyorstesztet is elvégeznek. A résztvevőknek 5 nappal az eseménykontroll-tesztet kell végeztetniük.

(via Portfolió)

A németek már kitalálták, hogy indítanák újra a koncerteket

 

A Covid-útlevél próbaüzeme

 

Tesztkoncerteket szerveznek Franciaországban

 

Bejött a maszkos koncert Barcelonában

 

Február 20-tól engedélyezik az alkalmi utcai rendezvényeket New Yorkban

 

Hollandia, koronavírus, covid, teszt, tömegrendezvények

 

 

Szólj hozzá!


A My Way-gyilkosságok, avagy sose énekelj Sinatrát hamisan!

A My Way-gyilkosságok, avagy sose énekelj Sinatrát...

A hétvégén a kezünkbe került az Interpress Magazin "Tudta-e" kiadása, ebben volt egy szócikk a My Way-gyilkosságokról, ennek a történetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Megvannak a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth Xénia "Bárány az üres lakásban" című fotográfiája végzett, a harmadik pedig Mayer István "Cseh Tamás" című domborműve lett.

Az életben lesz még több móka: közeleg a Kispál on Orfű

Lovasiék anno egy Partizán-adásban jelentették be, hogy Orfűn lesz minifesztivál és koncert, valamint új dal is készült – mindezt rózsaszínben.
Új koncertek