Magyar nevek az Amsterdam Dance Eventen

Ma kezdődik a Buma kezdeményezésére létrejött Amsterdam Dance Event (ADE), a világ egyik legnagyobb és legbefolyásosabb elektronikus zenei fesztiválja és konferenciája.

Fotó: Feryne/FB
Fotó: ADE/FB

5+1 kihagyhatalan buli az Amsterdam Dance Eventen

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a rendezvényhez kapcsolódó konferencia programjai közül mit érdemes megtekinteni (a cikk végén csatoltuk), de azért mégis csak egy DANCE buliról van szó, tehát a zene mellett sem mehetünk el szó nélkül.
 
Hogyan szerezz munkát a zeneiparban, avagy 10 program, amit ki nem hagynánk az Amsterdam Dance Eventen

Hogyan szerezz munkát a zeneiparban, avagy 10 program, amit ki nem hagynánk az Amsterdam Dance Eventen

Ha október, akkor Amsterdam Dance Event: jön, jön, jön az elektronikus zenei szcéna egyik legnagyobb fesztiválja és üzleti konferenciája. Az 5 napos rendezvény alatt egész Amszterdam elektronikus zenei lázban ég, hogy a legjobb bulik mellett, kulturális és szakmai előadások sora töltse...
 
 
Fotó: Martin Garrix

Jönnek a hollandok!

A következő három évben Budapest – Hollandia kiemelt kulturális partnereként – a korábbiaknál is több holland kulturális esemény befogadója lesz.
 
Ukrán artistákkal turnézik Hiollandiában a Recirquel társulata

Ukrán artisták is fellépnek a Recirquel legsikeresebb produkciójában

A My Land című előadását most éppen 23 hollandiai színházban adja elő a magyar újcirkusz társulat. A nemzetközi turnésorozatban hét ukrán artista is fellép.
 
Fotó: RTL Boulvard

1500 résztvevős fesztivált rendeztek Hollandiában

A szabadtéri fesztivál egy tesztfolyam egyik állomása volt, a Back To Live kísérletsorozattal a holland kormány azt szeretné felmérni, a koronavírus-járvány közepette lehetséges-e nagy létszámú biztonságos rendezvényeket tartani.
 
Egy éve nem voltam ilyen boldog – tesztbuli volt Amszterdamban is

Egy éve nem voltam ilyen boldog – tesztbuli volt Amszterdamban is

1300 fő részvételével – és helyi dj-k közreműködésével – kísérleti bulit tartottak szombaton az amszterdami Ziggo Dome-ban – számolt be az Euronews.hu.
 
 
A hollandok is nekifutnak a tömegrendezvény-teszteknek

A hollandok is nekifutnak a tömegrendezvény-teszteknek

"Újra focimeccsre, konferenciára, színházba járni? Élesben kezdik a teszteket a hollandok" – címmel közölt cikket a Portfólió. A cél az, hogy koronavírus-biztos és megbízható rendezvénykoncepciót dolgozzanak ki, ahol nagyobb, akár több száz fős publikum is jelen lehet.
 
Fotó: Nagy J. Zsuzsa

Nem fogják beengedni a holland fesztiválokra azokat, akiknek nincs oltásuk

Amennyiben a koronavírus elleni vakcina széles körben elterjedt lesz Hollandiában, a fesztiválok és koncerthelyszínek meg kell, hogy különböztessék azokat, akiket már beoltottak a koronavírussal szemben azoktól, akiket még nem – arja sajtóértesülésekre hivatkozva a Portfolio.
 
Fotó: brusselstimes.com

A belga kormányfő üzent a bulizó fiataloknak

Belgiumban július elejétől tovább enyhítenek a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokon, aminek köszönhetően az egészségügyi szabályok szigorú betartása mellett megnyithatnak az ország filmszínházai, uszodái, kaszinói, vidámparkjai és koncerttermei.
 
A holland fesztiválok fekete napja – szeptemberig lehúzhatják a rolót

A holland fesztiválok fekete napja – szeptemberig lehúzhatják a rolót

A holland miniszterelnök kedd esti tájékoztatása szerint a kormány szeptember 1-ig meghosszabbította a nagyszabású, tömegeket vonzó nyilvános rendezvényekre, köztük a sportesemények és a zenei fesztiválok megrendezésére vonatkozó tilalmat.
 
Rotterdam legyőzte Maastrichtot: az Ahoy-ban lesz a jövő évi Eurovíziós Dalfesztivál

Rotterdam legyőzte Maastrichtot: az Ahoy-ban lesz a jövő évi Eurovíziós Dalfesztivál

A 65. alkalommal megrendezett versenynek 2020. május 12. és 16. között a holland kikötőváros Ahoy arénája ad majd otthont.
 
Fotó: Dutch News

Jövőre Hollandia lesz az Eurovízió házigazdája

Duncan Laurence nyerte Arcade című dalával a 64. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Tel-Avivban.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek