Copy Con megtalálta a piaci rést: dalházhozszállítást vállal!

2020/04/27  ·   Karanténban a világ   ·  Labancz Andrea

Szeretnél egy dalt írni kedvesednek, de nincs hozzá tehetséged? Kéne egy dal szülinapra, esküvőre – vagy csak úgy? Semmi gond, Copy Con a te embered! Csak néhány személyes infó, és pár nap múlva már meg is hallgatható a valóban személyre szabott szerzemény!

Copy Con

Azt már többször, több megközelítésben megírtuk, hogy a művészek bevételei gyakorlatilag lenullázódtak. Van, aki átmenetileg (vagy végleg) inkább szakmát váltott, és van, aki túlélő üzemmódba kapcsolva alkalmazkodik a kialakult helyzethez.

Kedvenc hazai reggae-rímhányónk Copy Con nem az az ember, aki bármit is könnyen feladna, úgyhogy  – átrendezvén a gondolatait – kitalálta magának, miből lehetne egy kis bevételhez jutni.

A dolog pofon egyszerű: ha úgy érzed, valami nagyon személyeset szeretnél ajándékozni, mondjuk írnál egy dalt az imádottadnak, a haverodnak vagy a bátyádnak, de ez neked nem annyira megy, megkeresed a művész urat a személyes profilján privátban, megbeszélitek a részleteket, és néhány nap múlva a kezedben a végeredmény. Hogy mennyit kell kicsengetni egy ilyen műremekért, az titkos, de igazából nem is ez a lényeg. Ez a projekt a kölcsönös segítségnyújtáson alapszik, és a végeredmény mindkét fél számára garantáltan örömteli lesz – igazi win-win szitu :)

Míg békésebb időkben az ilyen jellegű megmozdulásokat felhúzott szemöldökkel vizslatnánk, mondván, bagóért eladja magát kedvenc előadónk, addig a jelenlegi, egyelőre megjósolhatatlan ideig fennálló koncertszünetben külön tapsot érdemel! Eddig két olyan remekmű készült, aminek a tulajdonosai is hozzájárultak a megosztáshoz, így preferenciaként szolgálnak a későbbi megrendelőknek.

Így kell ezt csinálni gyerekek! :)

Copy Con, új dal, Szia, karantén, válság, járvány, megrendelés, túlélő

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek