Ezeken a videókon sírni fogsz! Gary Barlow kimaxolta a karanténvideó fogalmát

2020/04/06  ·   Karanténban a világ   ·  Labancz Andrea

Nem csak mi unjuk halálra magunkat a négy fal közt, a világsztárok legalább annyira rosszul viselik a bezártságot, így nem csoda, ha egymást – és persze minket is – elszórakoztatnak egy-egy bejelentkezéssel.

Fotó: smootradio.com

A Take That ma is sármos frontembere, Gary Barlow például szoba-duett projektbe kezdett. Március 18. óta minden nap este hat óra tájban felpakol saját Facebook-oldalára egy videót, amiben pályatársai és egyben barátai segítségével adnak elő ismert slágereket. A profinak egyáltalán nem mondható produkciókon olykor sírni támadna kedvünk, de a legtöbb esetben inkább a mosolyt csal az arcunkra. Most még az sem zavar senkit, ha néhány hang félrecsúszik, hisz a megtekintési adatok alapján óriási sikere van a projektnek. De nézzük is, eddig milyen dalokkal ültettek minket a monitor elé. Csak néhány kedvencünket mutatjuk, de az összes duett visszanézhető Gary Barlow Facebook oldalán.

  • Március 18. Gary Barlow kontra Ronan Keating

Az egyik legérzelmesebb fiúcsapat, a Boyzone egykori frontembere, aki szólóban is szép sikereket ért el, egyik legnagyobb slágerüket énekelte el duettben. A "Baby Can I Hold You" egyébként nem a banda nótája, kevesen tudják, hogy eredetileg a hihetetlen hangú Tracy Chapman a szerző, és még 1988-ban látott napvilágot.

 

  • Március 19. Gary Barlow kontra JC Chasez

Mi sem bizonyítja jobban, hogy az egykor riválisnak vélt fiúcsapatok tagjai valójában kedvelik egymást, mint ezek a duettes videók. Az ’N Sync frontember JC Chasez az utóbbi időben inkább zsűritagként funkcionált az America's Best Dance Crew című tehetségkutató műsorban, de most sikerült rábírni, hogy egy Take That nótát énekeljen duettben.

 

  • Március 20. Gary Barlow kontra Alfie Boe

Az angol tenor Alfie Boe is bármikor kapható egy kis hülyéskedésre. Ebben a videóban épp Freddie Mercury-ként léggitározik, és ereszti ki hangját.

 

  • Március 25. Gary Barlow kontra Rick Astley

Tavaly a Paloznaki Jazzpikniken adott fullos koncertet a mai napig népszerű, és végtelenül szimpatikus úriember, Rick Astley. Ez a duett tőlünk különdíjban részesült. :)

 

  • Március 25. Gary Barlow kontra Tim Rice-Oxley 

A Keane zenekar dalszerző vezére ugyan énekelni nem nagyon szeret, zongorázni viszont annál inkább. És erősen reménykedünk benne, hogy 8 év után újra láthatjuk majd őket hazai színpadon, mivel szerepelnek az idei Sziget kínálatában.

 

  • Március 26. Gary Barlow kontra Olly Murs

Troublemaker című dallal óriási sikert elérő angol dalszerő-énekes Olly Murs a kettes számú különdíjasunk a duettek közül. Nem magyarázkodunk, nézzétek meg, és egyértelmű lesz a dolog! ;)

 

  • Március 26. Gary Barlow kontra Shane Filan

Ha már fiúcsapatok, akkor nem maradhat ki a sorból a Westlife sem. A csapatot ezúttal a még mindig sármos Shane Filan képviselte. A dal viszont meglepő választás, hisz ez valójában Richard Marx 31 éves(!!!) máig sokat játszott gigaslágere, a Right Here Waiting.

 

  • Március 26. Gary Barlow kontra Jason Donovan

Utoljára hagytuk, de természetesen nem utolsó a sorban a 80-as évek szívtiprójának kikiáltott Jason Donovant, aki még 51 évesen is simán elcsavarná a lányok/asszonyok fejét.

 

online, stream, koncert, karantén, Gary Barlow, Take That, Olly Murs, Tim Rice-Oxley, Keane, Rick Astley, Beverly Knight, Jack Savoretti, Alfie Boe, JC Chasez, NSYNC, Ronan Keating

 

 

Szólj hozzá!


Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek