Ezt a menetet vitte a vírus: feladja Ganxsta Zoli és az ITI is

2020/10/09  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

A legvégsőkig kitartottunk... – általában így kezdődnek ezek a közlemények, és a közönség tudja is, hogy ez nem kamu: tényleg így volt, tanúsíthatják. Aztán jön a nagy DE.

Fotó: Ganxsta Zolee és a Kartel/FB

Tegnapra két ilyen közlemény jutott: a Ganxsta Zolee és a Kartel és az Intim Torna Illegál legénysége döntött úgy, hogy nem úsznak szembe az árral, átmenetileg feladják.

A szívünk szakad szanaszét

Kedves Barátaink!!
A legvégsőkig kitartottunk abban bízva, hogy az idei jubileumi turnénkat olyan keretek között bonyolíthatjuk le, ahogy azt elterveztük.
Nem így lett.
A szívünk szakad szanaszét, de számunkra is ezerszer fontosabb, hogy mindenki egészségben átvészelje ezt a szájonk*rt időszakot, ezért úgy döntöttünk, hogy szombattól határozatlan időre felfüggesztjük a Ganxsta Zolee és a Kartel turnétevékenységét, és reménykedünk abban, hogy mielőbb helyére áll a rend, és lehet mindenféle óvintézkedéstől mentesen, biztonságban, nem befosatva koncertekre járni.
Higgyétek el, nekünk ez lelkileg is egy hatalmas törés, mert az az életünk, hogy úton vagyunk, színpadra állunk, toljuk a mocskos hip hopot, találkozunk veletek, eldumálgatunk néhány ital mellett, majd amikor vasárnap józanodunk, arra gondolunk, hogy már csak ötöt kell aludni, és újból felkerekedhetünk felétek.
Nyilvánvalóan nem tűnünk el, jelen leszünk számotokra itt a virtuális térben, és kib*szottul reméljük, hogy akkor is velünk lesztek majd, amikor együtt felébredünk ebből a retkes rémálomból!
Ha valaki még idén szeretné látni a Kartelt, az utoljára holnap EGER-ben megteheti, ahol olyan bulit kenünk oda nektek, hogy füstölni fog a fejetek is!
https://fb.me/e/1aX9NvE8l
Vigyázzatok magatokra, szeretünk titeket! 
Zolee, Laca, Siska, Matyi, Dávid, Vilkó
Fő az egészség
Kedves intimtornászok!
Sajnos nagyon nehéz döntést kellett meghoznunk, de az egészség mindennél fontosabb!
A kialakult járványhelyzet miatt az őszi klubturnénkat felfüggesztjük, és a koncerteket (újra) későbbi, tavaszi időpontokra halasztjuk, amikor már biztonságosan, korlátok nélkül tudunk találkozni! Tehát a koncertek nem maradnak el, mindenképpen meg fogjuk tartani őket!
A részletekről, és az új időpontokról az események között hamarosan tájékoztatunk titeket!
Addig is vigyázzatok magatokra, mi is azt tesszük! A viszontlátásig pedig folyamatosan jelentkezünk itt, és a zenekar instagram oldalán is!
Viszlát, jövőre veletek ugyanitt!

 

Ganxsta Zolee és a Kartel, Intim Torna Illegál, koronavírus, turnétörlés

 

 

Szólj hozzá!


Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai turnéra indulnak

Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai...

Ázsia nem idegen a Bohemian Betyars számára, korábban is turnéztak arra, háromszor is, s ezen események során kifejezetten hasznos kapcsolatokat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Az ABBA egykori tagjához kerültek Avicii felvételeinek szerzői jogai

A 2018-ban, 28 évesen elhunyt Avicii családja a zenész által készített mesterfelvételek, vagyis hivatalos eredeti felvételek szerzői jogainak 75 százalékát eladta a svéd Björn Ulvaeus, az ABBA zenésze által alapított Pophouse-nak, amely amúgy az ABBA Voyage műsort szervezi Londonban.

Jubileumi arénás előadással és koncertturnéval ünneplik az István, a király bemutatásának 40. évfordulóját

Nagyszabású programsorozattal, a Magyar Nemzeti Múzeumban kiállítással, a Papp László Budapest Sportarénában jubileumi előadással, továbbá koncertturnéval ünneplik az István, a király című rockopera bemutatásának 40. évfordulóját jövőre.
Új koncertek