Ezt a menetet vitte a vírus: feladja Ganxsta Zoli és az ITI is

2020/10/09  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

A legvégsőkig kitartottunk... – általában így kezdődnek ezek a közlemények, és a közönség tudja is, hogy ez nem kamu: tényleg így volt, tanúsíthatják. Aztán jön a nagy DE.

Fotó: Ganxsta Zolee és a Kartel/FB

Tegnapra két ilyen közlemény jutott: a Ganxsta Zolee és a Kartel és az Intim Torna Illegál legénysége döntött úgy, hogy nem úsznak szembe az árral, átmenetileg feladják.

A szívünk szakad szanaszét

Kedves Barátaink!!
A legvégsőkig kitartottunk abban bízva, hogy az idei jubileumi turnénkat olyan keretek között bonyolíthatjuk le, ahogy azt elterveztük.
Nem így lett.
A szívünk szakad szanaszét, de számunkra is ezerszer fontosabb, hogy mindenki egészségben átvészelje ezt a szájonk*rt időszakot, ezért úgy döntöttünk, hogy szombattól határozatlan időre felfüggesztjük a Ganxsta Zolee és a Kartel turnétevékenységét, és reménykedünk abban, hogy mielőbb helyére áll a rend, és lehet mindenféle óvintézkedéstől mentesen, biztonságban, nem befosatva koncertekre járni.
Higgyétek el, nekünk ez lelkileg is egy hatalmas törés, mert az az életünk, hogy úton vagyunk, színpadra állunk, toljuk a mocskos hip hopot, találkozunk veletek, eldumálgatunk néhány ital mellett, majd amikor vasárnap józanodunk, arra gondolunk, hogy már csak ötöt kell aludni, és újból felkerekedhetünk felétek.
Nyilvánvalóan nem tűnünk el, jelen leszünk számotokra itt a virtuális térben, és kib*szottul reméljük, hogy akkor is velünk lesztek majd, amikor együtt felébredünk ebből a retkes rémálomból!
Ha valaki még idén szeretné látni a Kartelt, az utoljára holnap EGER-ben megteheti, ahol olyan bulit kenünk oda nektek, hogy füstölni fog a fejetek is!
https://fb.me/e/1aX9NvE8l
Vigyázzatok magatokra, szeretünk titeket! 
Zolee, Laca, Siska, Matyi, Dávid, Vilkó
Fő az egészség
Kedves intimtornászok!
Sajnos nagyon nehéz döntést kellett meghoznunk, de az egészség mindennél fontosabb!
A kialakult járványhelyzet miatt az őszi klubturnénkat felfüggesztjük, és a koncerteket (újra) későbbi, tavaszi időpontokra halasztjuk, amikor már biztonságosan, korlátok nélkül tudunk találkozni! Tehát a koncertek nem maradnak el, mindenképpen meg fogjuk tartani őket!
A részletekről, és az új időpontokról az események között hamarosan tájékoztatunk titeket!
Addig is vigyázzatok magatokra, mi is azt tesszük! A viszontlátásig pedig folyamatosan jelentkezünk itt, és a zenekar instagram oldalán is!
Viszlát, jövőre veletek ugyanitt!

 

Ganxsta Zolee és a Kartel, Intim Torna Illegál, koronavírus, turnétörlés

 

 

Szólj hozzá!


Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Te hogyan hallgatsz zenét? Most elmondhatod!

Nemzetközi kutatás indított az EEnalrge Europe elnevezésű nemzetközi, kis klubokat támogató projekt a zenehallgatási szokásokról.

Ők az MTV EMA gála magyar jelöltjei

A tavalyi virtuális közvetítés után idén ismét élő show-ként lesz látható világszerte az MTV EMA díjátadója. Ráadásul Budapestről! A november 14-én a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő globális eseményen várhatóan világsztárok lépnek majd fel.
Új koncertek