Jazzy Jeffnél is felmerült a koronavírus-gyanú

2020/03/31  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Az NME híre szerint DJ Jazzy Jeff a közösségi oldalain osztotta meg, hogy kltoldali tüdőgyulladása volt és érezni vélte a koronavírus tüneteit.

Jazzy Jeffnél is felmerült a koronavírus-gyanú

Will Smith 1985-ben, a DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince MC-jeként kezdte zenei pályáját gyermekkori barátjával, Jeffrey „DJ Jazzy Jeff” Townesszal, akikhez később csatlakozott Ready Rock C, polgári nevén Clarence Holmes is. A nevükhöz fűződik a „Parents Just Don't Understand” és a „Summertime” számok. 1988-ban ők voltak az első győztesek a Grammy-díj rap kategóriájában. A formáció öt nagylemezt követően, 1994-ben fejezte be működését. (Forrás: Wikipédia)

A producer azt üzente Instagram-követőinek, hogy vegyék komolyan a vírust – bár nem mondta ki, hogy tesztelték-e Covid-19-re –, és azt is elmesélte, hogy elvesztette szagló- és ízérzékelését (ami a gyógyult betegek beszámolói alapján alkotott feltételezések szerint a betegség első tünete).

A DJ azt mondta: „Mondjatok imát minden betegért... ez sokkal több, mint ahogy az elképzelitek!!" Hozzátette: „Vegyétek  komolyan ... Nem érdekli, ki vagy ... mit csinálsz vagy mik a terveid. Maradj biztonságban."

A Twitteren írta: "Boldog leszek, ha otthon vagyok, és szabadon köhöghetek ... LOL."

A Fresh Prince-sztár azon hírességek sokaságához csatlakozik, akik koronavírussal fertőzödtek – vagy olyan tüneteket tapasztaltak, amelyekből a fertőzésre lehetett gyanakodni. Pozitív ltt a tesztje számoltak Tom Hanks-nek és feleségének, a rapper Scarface-nek, a színész Idris Elba-nak, az NBA szupersztár Kevin Durant-nek és a Radiohead-gitáros, Ed O’Briennek, s már jobban van a Bon Jovi gitárosa, David Bryan is. Plácido Domingót otthonában ápolják, s a Rammsein frontemberét is kiengedték az intenzívről, az első tesztje negatív lett. Sajnos a kanadai énekes, Joe Diffie és az Arrows frontembere, Alan Merrill, Lou Kouvaris, a Riot egykori gitárosa, valamint két szaxofonos nem élték túl a betegséget.

A sztár réges-régen, egy ma már messzinek tűnő galaxisban Budapesten is járt, Will Smith Gemini Man című filmjének promókampányát támogatta jelenlétével:

(A hír forrása)

 

Fotó: Omega/FB

Benkő Lászlónak a karantén ideje alatt is szüksége lehet orvosi kezelésre

A Ripost készített beszélgetést a 76 éves zenészlegendával, aki nem csak a kora, de betegsége miatt is fokozottan veszélyeztetett.
 
Fotó: Első Emelet/Aréna-koncert

Jobban van Tereh István az Első Emeletből

Drukkoltunk neki, olvasva az első vonatkozó posztját, de megvártuk a közléssel a hírt: jobban van!
 

 

DJ Jazzy Jeff, koronavírus, betegség, fertőzés, járvány

 

 

Szólj hozzá!


A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek