Szécsi Pál 80

Koronavírusos Elton John

2022/01/26  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

A HVG értesülése szerint a zenész megfertőződött az új koronavírussal, ezért két dallasi koncertjét halasztani kényszerült.

Koronavírusos Elton John

Amikor nap mint nap azzal a hírrel jövünk, hogy a zenekarok komplett turnékat mondanak le, ez a két koncert nem tűnik olyan nagy dolognak, de Elton John turnéja már máskor is megtorpanásra kényszerült, amikor csípőműtétje miatt 2023-ra halasztotta egyes eseményeit.

A HVG szerint a zenész bízik abban, hogy a hétvégén újra színpadra tud állni, a bizakodás alapja, hogy 3 oltása és enyhe tünetei vannak.

Az Óz, a nagy varázsló és Dorothy szerint mindig a sárga úton (Mindig a sárga úton, jön velem sok barátom, mindig a sárga úton) kell menni, reméljük, a Búcsú a sárga köves úttól (Farewell Yellow Brick Road) elnevezésű világjárása a nehézségek ellenére folytatódhat, egészen Smaragdvárosig: a turné a tervek szerint a jövő év nyaráig tart majd, és várhatóan ez lesz a zenész utolsó koncertkörútja, bár fellépéseket továbbra is vállal majd.

 

Először jelent meg a nagyközönség előtt a bottal járó Sir Elton John – nem is akármilyen indokból

 

Elton John, halasztott turné, európai turné, Farewell Yellow Brick Road

 

 

Szólj hozzá!


Kinek mond valamit ez a három betű: SBB?

Kinek mond valamit ez a három betű: SBB?

Aki a progrock szerelmese, annak biztosan! A legendás lengyel progresszív rock zenekar október 17-én a fővárosi Erkel Színházban lép fel.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Megvan a Pokolgép új énekese – új klippel debütál

Nemrég arról számoltunk be, hogy 14 év után távozik a Pokolgép éléről Tóth Attila énekes. Akkori közleménye szerint egészségügyi okból, új hír, hogy átvette Gamsz Árpád helyét a Mobilmániában. De vajon ki került az ő helyére?

A folyóban sziget, a szigeten tó: igazi klasszikus elektropoposan a Margitszigeti Színházban

A hattyúk tava címmel kortárs balettprodukció látható július 20-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Ballet Preljocaj előadásában.
Új koncertek