NE emeld fel a hangszórót! – A tiltás ellenére több százan táncoltak egy párizsi parkban

2021/04/29  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu, MTI

A közösségi oldalakra felkerült felvételek szerint vasárnap délután több száz fiatal táncolt magasba emelt hangszórók körül, többségük nem viselt maszkot és nem tartotta be a védőtávolságot. A spontán bulizás miatt eljárás indított a párizsi ügyészség.

NE emeld fel a hangszórót! – A tiltás ellenére több százan táncoltak egy párizsi parkban

A közösségi oldalakon nagy felháborodást kiváltó felvételeken az látszik, hogy a Buttes-Chaumont parkban külön-külön piknikező fiatalok spontán módon elkezdtek táncolni a zenére. A BFM hírtévé szerint a parkban egy baráti társaság születésnapozott zenehallgatás közben, és amikor a társaságból valaki megemelte a hangszórót, a zene odavonzott másokat is, és az egyre több odaérkező fiatal együtt elkezdett táncolni. Életszerű, nem? :)

Egyes felvételen az is látszik, hogy rendőrök is voltak a közelben, de csak azért kezdték el az embereket szétoszlatni, mert közeledett az éjszakai kijárási tilalom este 7 órai kezdete, és ezért felszólították a parkban tartózkodókat, hogy induljanak haza.

A javuló, de továbbra is magas járványmutatók miatt a kormány nagyon óvatos a korlátozások enyhítését illetőe,a járványügyi szakemberek szerint egy túl korai nyitás május közepén újabb járványhullámot idézhet elő – még az oltási kampány legoptimistább forgatókönyve mellett is.

Párizs, illegál parti, Buttes-Chaumont, járvány, tiltások

 

 

Szólj hozzá!


A 30Y zenekarról neveztek el egy túlkoros darázsfajt

A 30Y zenekarról neveztek el egy túlkoros darázsfajt

Három, a tudomány számára teljesen új, nyolcvanötmillió éves darázsfajt fedeztek fel az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) kutatói Ajka...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Dave Grohl szólóban lép színpadra egy jótékonysági koncerten

Amióta Taylor Hawkins meghalt, nem igazán hallani a Foo Fightersről, kivéve az egykori dobosuk emlékére szervezett Los Angeles-i és londoni koncertet. De arra, hogy mi lesz a jövőjükkel, csak tippelnek a leghűségesebb rajongóik is, sokan úgy vélik, Grohl szólókarrierbe fog.

A Sziget-warmup a Halászbástyán lesz az idén

A Player magazinból tudtuk meg, hogy "idén a Sziget leghangulatosabb VIP-bulija nem is a Szigeten lesz".
Új koncertek