Neoton 1000

Bye Alex (is) otthon maradt – ez lett belőle

2020. március 20.  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Kicsit káoszos, hogy melyik zenész/rádióadó/bárki felhívására születnek az új dalok, de ahogy a mellékelt ábra is mutatja, nem tétlenkednek önkéntes karanténba vonult zenészeink. (Az idézetek az előadók kommentjei a saját dalukhoz/FB)

Fotó: ByeAlex/FB

ByeAlex és a Slepp

"Az új dalom most csendes. Nem menő, nem partihimnusz. De szép csendben felkapaszkodott a magyar Youtube felkapottai közé, egyenesen a #10 helyre. Ebben az időszakban ez egy minimális valami, vannak ennél ezerszer fontosabb témák is. De azért köszönöm/köszönjük, hogy pörgetitek! Áprilisban hozok ismét új dalt! #hianyoztok"

 

DENIZ

"Kedves ismerősök! Tegnap lóhalálában elkészült ez a dal. Azt hiszem mindannyian egy oldalon állunk és látjuk, hogy a helyzet nem túl rózsás. Ha sok követőd van talán nem lenne akkora baj ha megosztanád velük, függetlenül attól, hogy engem szeretsz-e vagy nem."

 

Hősök

Ez nem lesz könnyű menet. Olyan helyzet elé állította a világot a koronavírus, amilyet senki sem élt még át. Rajtunk múlik mennyi ideig tart ez állapot. Mindenki felelős a másikért, mindenkinek kell valamit tenni ezért a közös célért. Tollat ragadtunk, kiírtuk mit gondolunk. Ez a dal a #vigyázzunkegymásra Hősökös olvasata. Adjátok tovább, ha velünk vagytok és maradjatok otthon!

 

Palackposta

Palackposta: kihívás zenészeknek – Szepesi Matyi ötlete alapján

Újabb hazai "kihívós" kezdeményezés indult útjára zenészeknek, ami végeredményben a közönségnek is hasznos, ugyanakkor talán valamelyest enyhíti a koncertek hiányát mindkét érdekelt térfélen.
ByeAlex és a Slepp, DENIZ, Hősök, Konyha, karantén, új klip

 

 

Szólj hozzá!


Megszületett Boggie második bogárkája

Megszületett Boggie második bogárkája

Megszületett Csemer Boglárka, azaz Boggie második kislánya, Imola. A hírt az énekesnő osztotta meg Facebook-on, a posztot a Blikk szúrta ki.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Feszkó van a bulinegyedben

Gyakorlatilag épphogy kinyitottak a helyek, máris feszültség generálódott az üzemeltetők és a VII. kerületi önkormányzat között.

Ez a kakas egymilláért eladó!

„Hogy tetszik lenni?" címmel indított kezdeményezést áprilisban a legnagyobb hazai fesztiválok önkénteseit koordináló szervezet, a Fesztivál Önkéntes Központ a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködésben
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek