Dal a lezárásról

2023/04/21  ·   Klippremier   ·  Labancz Andrea

A Maluridé formáció 2020 tavaszán alakult, jelenlegi felállásban 2022 tavaszától zenélnek együtt. A zenekar alternatív zenei műfaja a pop, és elektronikus zene alapjaira épül. A Telekom Electronic Beats 2022-es SZELEKTOR pályázatán bekerültek a pop kategória legjobb 10 dala közé, jelenleg a Hangfoglaló Program 2023-as évad támogatott produkciója. Most új dallal rukkoltak elő.

„Egy dal a lezárásról, megértésről” – megjelent a Maluridé érzelmes újdonsága

„Egy dal a lezárásról, megértésről. Nem csak a másik tetteinek okát kutatva, hanem magunkba nézve, békével, de erővel telve elbúcsúzni egy időszaktól. A dalhoz Balázs Janka Sára a.k.a. ‘jankasara’ grafikus művész készítette el a borítóképet, valamint egy rövid animációt, melyet a zene hangulata és érzelemvilága inspirált. Az animáció a természet körforgását és nyugalmát szimbolizálja. Az ebben a körben az embernek hol a helye, az egyén döntése. Minden olyan fájdalmas tapasztalat, amiről az adott pillanatban azt gondoljuk, hogy elvesz a lelkünkből, idővel és megértéssel átformálódik, megerősít bennünket” – mesélte a ’Stronger’ című dalról a fiatal formáció.

 


A zenekar számos koncerttel készül a tavaszi-nyári időszakra. Fesztiválokon, lakáskoncerteken, de akár kiállítás-megnyitón, majd az ősz folyamán lemezbemutatón is találkozhat velük a közönség. Melankolikus, fülbemászó dallamaikra az elmúlt hónapokban is sokan ringatóztak már, de az elkövetkező pár hét még több izgalmat tartogat az őket kedvelőknek. Május végén érkezik első videoklipjük, a nyár folyamán pedig több magyar nyelvű dalt is műsorra tűznek majd, és olyan fesztiválokon is fellépnek, mint a, Kolorádó, a Campus Fesztivál, a Művészetek Völgye, az Ördögkatlan, a Kerekdomb vagy a Gólem fesztivál.

 

Maluridé, új klip, Stronger, pop, elektronikus zene, Telekom Electronic Beats, Hangfoglaló Program, NKA

 

 

Szólj hozzá!


Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek