Menopauza 1170x180

Dal a lezárásról

2023/04/21  ·   Klippremier   ·  Labancz Andrea

A Maluridé formáció 2020 tavaszán alakult, jelenlegi felállásban 2022 tavaszától zenélnek együtt. A zenekar alternatív zenei műfaja a pop, és elektronikus zene alapjaira épül. A Telekom Electronic Beats 2022-es SZELEKTOR pályázatán bekerültek a pop kategória legjobb 10 dala közé, jelenleg a Hangfoglaló Program 2023-as évad támogatott produkciója. Most új dallal rukkoltak elő.

„Egy dal a lezárásról, megértésről” – megjelent a Maluridé érzelmes újdonsága

„Egy dal a lezárásról, megértésről. Nem csak a másik tetteinek okát kutatva, hanem magunkba nézve, békével, de erővel telve elbúcsúzni egy időszaktól. A dalhoz Balázs Janka Sára a.k.a. ‘jankasara’ grafikus művész készítette el a borítóképet, valamint egy rövid animációt, melyet a zene hangulata és érzelemvilága inspirált. Az animáció a természet körforgását és nyugalmát szimbolizálja. Az ebben a körben az embernek hol a helye, az egyén döntése. Minden olyan fájdalmas tapasztalat, amiről az adott pillanatban azt gondoljuk, hogy elvesz a lelkünkből, idővel és megértéssel átformálódik, megerősít bennünket” – mesélte a ’Stronger’ című dalról a fiatal formáció.

 


A zenekar számos koncerttel készül a tavaszi-nyári időszakra. Fesztiválokon, lakáskoncerteken, de akár kiállítás-megnyitón, majd az ősz folyamán lemezbemutatón is találkozhat velük a közönség. Melankolikus, fülbemászó dallamaikra az elmúlt hónapokban is sokan ringatóztak már, de az elkövetkező pár hét még több izgalmat tartogat az őket kedvelőknek. Május végén érkezik első videoklipjük, a nyár folyamán pedig több magyar nyelvű dalt is műsorra tűznek majd, és olyan fesztiválokon is fellépnek, mint a, Kolorádó, a Campus Fesztivál, a Művészetek Völgye, az Ördögkatlan, a Kerekdomb vagy a Gólem fesztivál.

 

Maluridé, új klip, Stronger, pop, elektronikus zene, Telekom Electronic Beats, Hangfoglaló Program, NKA

 

 

Szólj hozzá!


Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders András-Slashkovic-Fehér Holló trió

Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders...

Sokan várták a folytatást Kállay Saunders András, a holland-iráni származású Slashkovic és a producer, Fehér Holló alkotta The Middletonztól,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch, az underground zenei színtér egyik megkerülhetetlen alakja június 20-án több mint hét év után visszatér a Hajó színpadára.

Minden koncertről ki kellene tiltani a telefonokat

Hogy elkerüljék a tavalyi botrányt, a szervező már jó előre szólt – mi is csatlakoztunk az infóátadáshoz –, hogy a TOOL koncertje alatt mindenki tegye el a telefonját, mert ki fogják rakni a helyéről azt, aki előveszi.
Új koncertek