Dallos Bogi egy kastélyban forgatta új klipjét

2021/12/09  ·   Klippremier   ·  Labancz Andrea

Dallos Bogi tavalyi kislemeze után újabb dalt hoz: a fiatal énekesnő most is egy izgalmas képi világú, kastélyban forgatott, kosztümös klippel jelentkezik, a következő hetekben pedig számos koncertet ad országszerte, ha a körülmények engedik.

Dallos Bogi kastélyban forgatott, különleges klippel jelentkezik

Dallos Bogi hét éve igazán aktív a magyar zenei életben, amely idő alatt számos dalt és egy lemezt adott ki, valamint megnyerte a Fonogram-díjat is az év felfedezettje kategóriában. A még mindig nagyon fiatal énekesnő 2017-es ’Épp Most’ című albuma, volt az első szerzői szárnybontogatása, amelyet a tavaly áprilisban napvilágot látott ’Közelebb’ kislemeze követett. Most egy dinamikus, táncolható, de közben mondanivalóval is rendelkező dallal jelentkezik, amely a következő nagylemezén is megtalálható lesz.

„A Te vagy az én hibám azokról a lelki, mentális nehézségekről szól, amik visszatartanak minket, amelyektől sokszor úgy érezzük nem lehetünk igazán önmagunk, és nem tudunk szabadulni. Az üzenet, amit közölni szeretnénk nem más, mint hogy mindenkinek megvan a maga démonja, akivel nap, mint nap meg kell küzdenie. Én hiszem, hogy az ember az erősebb, és a hosszú harc végén eljön az a nap, amikor úgy ébredünk reggel, hogy a szívünk boldogan ver” - kezdte Bogi a friss dalról, amelyet Wagner Emil szerzőtársával írtak, és Kosztyu János hangszerelte.

 

„A videóklipet Pécelen forgattuk a gyönyörű Ráday-kastélyban, amely egy utazás a múltba, amelyben egyszerre láthatjuk a szereplőket kosztümökben, egyfajta álarc mögött, illetve az igazi önmagukként” – mesélte a klipről Bogi, amelyet Büki Balázs rendezett.

Aki szeretné élőben is hallani a dalt, annak Bogi soron következő koncertjein lesz rá lehetősége, hiszen, ha a járványhelyzet engedi, akkor még számos helyen lép fel idén, ugyanis a Honeybeasttel turnézik. A legközelebbi időpont december 11., ekkor Pécsre, a Kodály Központba érkezik a zenészcsapat, Budapesten a Barba Negrában lépnek fel december 27-én.

Dallos Bogi, új videó, Te vagy az én hibám

 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek