Mamma Mia!

Egy komplett gyerekkórus énekel az Audiopoeta új videójában

2021/03/11  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Ráadásul nem is akárkik: a Belényi Mihály nevével fémjelzett formáció legújabb dalának refrénjében a Magyar Rádió gyermekkórusa énekel.

A fiatal Audiopoetat Misi unokaöccse, Belényi Miklós alakítja

A dalszöveg sem légből kapott, az énekes soraihoz személyes szálak is kötődnek.

„Elég sok embert elvesztettem akár fizikailag, akár érzelmileg az életem folyamán. Ennek ellenére ugyanúgy ott élnek a fejemben, a lelkemben, ez már így lesz a halálomig. Azt gondolom, hogy az ember különböző módon ugyan, de a maradandóságra törekszik. Házat épít, festményt fest, zenét kreál, belekarcolja a szerelme nevét egy fába, egy kicsit ott akarja hagyni a nyomát az utókornak. Ezáltal akarunk egy kicsit halhatatlanok maradni. Vagy hinni, hogy azok lehetünk" – magyarázta.

 

Amit egyébként sokan az "igazi" Sose halunk meg-ként ismernek, az valójában Presser Gábor Nagy utazás című száma, ami a Sose halunk meg című film betétdala.

Belényi Mihály, Audiopoeta, Magyar Rádió gyermekkórusa

 

 

Szólj hozzá!


Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC...

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres tavaszi EP-je, és komoly nemzetközi turnéja után új klippel jelentkezik. A fiatal énekesnő, akit BBC egyik...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Józsi az Akváriumba megy

A Kelemen Kabátban Józsi című albuma tavaly jelent meg és ahogy azt Horváth Boldi mondta, életük legszemélyesebb lemeze lett. A dalokat egymás után mutatták be a rajongóknak, amelyeket egy csokorban február 10-én hallhat a közönség először élőben az Akváriumban, ahol a Hősök és JumoDaddy lesznek a vendégeik.

Freakin’ Disco: Akartunk írni egy könnyedebb, kedvesebb, lágyabb zenét. Ez nem jött össze...

Készül a Freakin’ Disco TOTEM című harmadik lemeze. A Face Yourself című számot már hallhattuk, most pedig megérkezett a második single Gekko címmel, amit március 25-én az A38 Hajón már élőben is hallhat a közönség.
Új koncertek
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest