Egy lédús görögdinnye Harry Styles-tól?

2020/05/19  ·   Klippremier   ·  Juhász Vali

Harry Styles kétségkívül napjaink egyik legnagyobb sztárja. Már nem lehet azt mondani, hogy "tinisztár" (az volt, hiszen a One Direction fiúbanda tagjaként Beatles-méretű mánia övezte őket), mert mindkét szólólemeze (főleg a Fine Line című második) szélesebb közönségréteget érintett meg, a remek daloknak és szövegeknek köszönhetően.

Egy lédús görögdinnye Harry Styles-tól?

Erről az albumról eddig három dalhoz készült klip: a Lights Up egy fura tömegjelenet tele félmeztelen, izzadt lányokkal és fiúkkal; az Adore You filmje mindenféle másság elfogadásáról és arról szól, hogy senki sincs egyedül; míg a Fallingban hősünk a zongorával a víz alá merül – vélhetően – egy szakítás okozta fájdalom után.

Persze ezek a leegyszerűsített változatok, megnézve azért még több mondanivalót is felfedezhet benne az ember. Miután mindhárom videoklipnek kivételesen szép a képi világa, nem meglepő, hogy hatalmas várakozás előzte meg a Fine Line album egyik legnépszerűbb dalához, a Watermelon Sugar-hoz készült klip premierjét.

Ez a film kicsit a Lights Up folytatásaként is értelmezhető, hiszen szintén egy nagy orgiát látunk (kivételesen fiúk nélkül, csak lányok veszik körül Harryt), annyi különbséggel, hogy a kissé alulöltözött fiatalok ipari mennyiségű görögdinnyét fogyasztanak el és azzal etetik is egymást a malibui tengerparton. A vintage hangulatú képi megvalósítás ahhoz az életérzéshez hasonlít, ami a hatvanas évek hippivilágát jellemezte arrafelé a los angelesi kanyonokban. A klipet az érintésnek dedikálták az alkotók, amiből mostanában mindenkinek sokkal kevesebb jutott.

Érdemes figyelni Harry Styles-ra, mert ő az egyik olyan szupersztár napjainkban, aki amellett, hogy jó dalokat készít, hasonlóan megosztó személyiséggel és erőteljes szexualitással rendelkezik, mint a néhai David Bowie, akihez sokszor hasonlítják. Olyan fontos kérdésekre is felhívja a figyelmet a lemezein és a videóklipjeiben, mint az elfogadás, a másság és egymás tisztelete, az érzések kifejezésének fontossága. Mindezt kellő öniróniával, extremitással és igényes zenével teszi és ezzel egyértelműen túllépett a "One Direction egyik csábos tagja"-státuszon.

Pünkösdkor lett volna az első budapesti fellépése az Arénában (ülős koncertre tervezték, ezt pontosan nem értjük – szerintem így legalább annyi biztonsági őr kell majd, mint néző), de az egész európai turnét áthelyezték a jöév elejére, így – ha újabb katasztrófa nem történik – február 22-én élőben is megnézhetjük.

Már alig várjuk azt a bulit (is)!

 

Harry Styles, One Direction, koncert, Aréna, Fine Line

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek