Mamma Mia!

Gucci ruhákba bújt a banda: Londonban forgott a Maneskin új videoklipje

2022/06/08  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A Måneskin vadonatúj, ”Supermodel” című dalának videóklipjét Londonban forgatták a Bedroom projects és Ben Chappell rendezésében. Főszerepben a Gucci ruhákba bújtatott bandát láthatjuk olyan kaotikus, katasztrofális események közepedte, amelyek Tarantino és Hitchcock filmjeiben fordulnak elő leginkább...

Fotó: Måneskin/FB

„Igyekeztünk megemlékezni a kedvenc ’90-es évekbeli filmjeinkről a klipben. Mozifilm szerű hangulatot akartunk létrehozni, egy enigmatikus karakterrel, és úgy alakítottuk a vizuális elemeket, hogy azok ezt tükrözzék. Amint megvolt az ötlet, szoros együttműködésben dolgoztunk a rendezőkkel és Bennel, hogy minden kedvenc ’90-es évekbeli filmünkből létrejöhessen egy-egy snitt a klipben. Nagyon élveztük a londoni forgatást, a humoros jelenetek készítése közben úgy éreztük magunkat, mintha egy B-kategóriás detektív filmben lennénk” – nyilatkozta a klipről a zenekar.

A ”Supermodel” az együttes Los Angeles-i tartózkodása alatt inspirálódott, ahol a zenekar számos különböző karakterrel találkozott, akik különféle érzelmeket váltottak ki a zenekar tagjaiból, és ezeket igyekeztek visszaadni a dalban és a klipben. A dalhoz készült klip születéséről a rendező, Ben Chapell a következőket nyilatkozta:

„A videó azután született, hogy egy hetet ücsörögtünk egy Los Angeles-i medencében, ahol ’90-es évek beli Vouge magazinokat bújtunk és a kedvenc filmjeinkről beszélgettünk ebből az időszakból. Igyekeztünk a lehető legtöbb referenciát beleszőni a klipbe.”

A dalt a Måneskin májusban adta ki, azóta több mint 25 millió streameléssel büszkélkedhet csak Spotifyon. A ”Supermodel” egy meglepetés fellépés során debütált az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán, ahonnan előző évi nevezésükkor elhozták a fődíjat. A zenekar azóta elképesztő szárnyalásba kezdett. A videóklip megjelenése mellett ”Beggin” című slágerük a második platina minősítését is megszerezte az Egyesült Királyságban, sőt a Spotify Billions Club listájára is felkerült, hiszen elérte az egymilliárd streamelést a platformon.

 

Kaliforniai rockkal rukkolt elő a a Måneskin

 

Mégis átteszik az Arénába Maneskin koncertet

 

 

 

Måneskin, Supermodel, gucci

 

 

Szólj hozzá!


Koncertek a Mikulásgyárban

Koncertek a Mikulásgyárban

Idén új helyszínen, az V. kerületben, a Városháza Parkban lévő Szolidaritás parkjában nyitotta meg kapuit az ország egyik legnagyobb karitatív...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Happy 2023 a Lóvasúton

A gazdasági megszorító intézkedések miatt a Chameleon Jazz Band MOMkult színpadára tervezett hagyományos újévi örömkoncertje 2023. január 5-én, csütörtökön este 7 órakor a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont Peronján lesz.

A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy kétéves turné keretében mutatja be országhatáron belül és a határon túl a 2020-ban megjelent lemezt, amelynek végén 2022. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központba érkezik a produkció.
Új koncertek