Hollywoodi filmbe illő jelenetekkel érkezett a Hollywood Rose új klipje

2021/09/15  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A fél magyar zenészvilágot szólaltatta meg új klipjének felvezetéseként a Hollywood Rose zenekar. „Sose volt mennyország" című új dalának klipjét olyan zenészek ajánlották a nagyközönség figyelmébe, mint Kiss Endi a Hooligans zenekarból, Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigyből, Halász Feri a Depresszió zenekarból, az Animal Cannibals csapata, Pély Barna, a Kozmix vagy éppen Hangya a Zorallból.

Hollywoodi filmekbe illő jelenetekkel érkezett a Hollywood Rose új klipje

Közel egy hónapig tartott a zenekar új dalának és videoklipjének előpromóciós kampánya, amelyben magyar zenészek, énekesek, gitárosok és még a magyar Darth Vader is üzent a hallgatóságnak. Minden videó a maga egyedi stílusában, hangulatában hívta fel a figyelmet a közelgő premierre. A kampányt megelőzően is hosszasan folytak a munkálatok a megszülető dal körül: dalszerzés, hangszerelés, felvételek, koncepcióalkotás, újratervezés és végül a várva várt forgatás.  

A klipforgatás meglepetéseiről és a jövőbeli tervekről a zenekar dobosa, Zaba mesélt:

„A munka során akadtak váratlan fordulatok. Az alapkoncepció és a kezdeti forgatókönyv szerint a történetben a csapat egy a hollywoodi filmekbe illő, sötét pókerjátszmába keveredik, egyesek összejátszanak, mások kikészülnek, és a végén valaki mindent visz... szerény pókertudásomnak köszönhetően az osztó lett volna a gonosz szerencsés. Szóval, pár kiváló pókeres zenésztársam útmutatásai szerint módosítottunk a történeten, de annál jobban sült el a dolog. A terveink szerint egy hosszú és csavaros történet vette most kezdetét, tehát több, a jelenlegi sztorihoz kapcsolódó klipre kell felkészülni. Mi lesz a sztori vége? Majd kiderül." 

„Örömmel dolgoztunk ezen a dalon. A világjárvány legnehezebb pillanatiban, otthon, bőven volt időnk kifundálni a dolgokat, gyúrni és tökéletesíteni a dalt... Végül egy baljósabb hangulatú, fekete-fehér klip mellett tettük le a voksunkat, a vizuális megvalósítást pedig rábíztuk a profikra. Innen is köszönjük Alex! Szerintem egy igazán súlyos képi világú film született, amelyet tökéletesen kiegészít a dal zenei és szövegvilága. Kíváncsian várom, hogy kinek mit jelent majd a sokadik meghallgatás után. Várjuk a megfejtéseket!" – fűzte hozzá Nagy Péter, énekes. 

Hollywood Rose, Sose volt mennyország

 

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek