Ismerős ez a pánikérzés? A Honeybeastnek igen...

2022/02/17  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Filmszerűen peregnek le a múlt képei a Honeybeast legújabb videóklipjében, melyek egészen a gyermekkori traumákig nyúlnak vissza.

Ismerős ez a pánik érzés? A Honeybeastnek igen...

A Pánik bizonyos értelemben a korábban megjelent klipjük, a Cirkusz előzménysztorija, amely egy szakítás történetét dolgozta fel: a rendező (Dudás Balázs) azt boncolgatja benne, hogy milyen korábbi rossz minták lehetnek a felelősek azért, hogy tönkremegy egy kapcsolat. A főszereplő (Hermányi Mariann) gyermekkorába repít vissza minket a videó, ahol igazán közelről tapasztaljuk meg a szülői viselkedésminták hatásait.

„Könnyen tudok vele azonosulni, egyszerre fejezi ki az igazságot, a reményt és a szabaddá válás gondolatát" – mondta az énekes Tarján Zsófi.

"Nagyon szeretem ezt a kisfilmet, azért is mert ez sokkal több, mint amit mostanában elvárunk egy kliptől. Ahogy azt Dudás Balázstól megszoktuk, nem illusztrálja a dalokat, nem a szöveget jeleníti meg, hanem új dimenziókat nyit" – mesélte Bencsik-Kovács Zoltán a Honeybeast dalszerző-gitárosa.

Március 4-én a kecskeméti Hírös Agóra Ifjúsági és Kulturális Központban kezdetét veszi a zenekar Cirkusz névre keresztelt országos turnéja, melynek egyik csúcspontja a Budapest Park nyitó hetén, április 23-án lesz. A koncertek vendégelőadója az X-Faktor sztárja, Paulina lesz.

 

Honeybeast, Tarján Zsófi, pánik, turné, Budapest Park

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek