Kettévágta a zenekart a határzár

2020/09/02  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A zeneipart sújtó egyéb átkok mellett a Phrenia formációnak azzal is meg kell küzdenie, hogy két taguk Magyarországon él, három Szerbiában, a határt pedig a koronavírus miatt időközben lezárták. A dal és a videó munkálatai így teljes egészében online folytak, a határ innenső és túlsó oldalán párhuzamosan.

Kettévágta a zenekart a határzár

A dal szövege tőlük talán eltérő módon magyar, de a “PERSPECTIVES” kislemezen megjelent két magyar nyelvű nóta sikere után úgy érezték, hogy tovább kell vinnünk ezt a vonalat. A dal az elengedésről és az utána érzett űrről, önmagunkra találásról szól – a címe pedig eléggé ráfekszik a mostani helyzetre (is).

 

Sajnos koncertezni egyelőre nem tudnak, viszont a nagylemezük – ha a járványhelyzet engedi – még az idén megjelenik.

Phrenia, határzár

 

 

Szólj hozzá!


Nyílt, pénzdíjas pályázat zenészeknek!

Nyílt, pénzdíjas pályázat zenészeknek!

December 15-ig lehet pályaműveket küldeni a Kertész Imre Intézet által kiírt pályázatra, amely – halálának 30. évfordulója alkalmából –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ez lesz abból, ha a Bohemian Betyars, Ferenczi György és Oláh József együtt kirándulgatnak

Megszületett az UbikTúra himnusza, amelynek megalkotásában több mint 15 zenész vett részt, a klipet pedig a táborozók telefonos videóiból vágták össze.

Koronavírusban elhunyt Nagy Grofó

Igen, ez eszünkbe juthatott volna eddig is: ha van Kis Grofó, létezik nagy is: a Blikk tudatta, hogy ma elhunyt Kis Grofó édesapja, Kozák László Grofó. Mindössze 49 esztendős volt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek