Klipsztori: a Queens of the Stone Age kísérteties új videója

2018/03/21  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A Facebook-oldalunk déli dalában már bemutattuk a klipet, most itt a sztori is hozzá!

Fotó: Queens of the Stone Age/FB

A “Head Like A Haunted House” című dalukhoz készített kisfilmet, mely szintén Grammy-jelölt albumuk, a "Villains" gyümölcse, Liam Lynch zenész-rendező jegyzi.

A minden értelemben "szellemes" videó keresztül kalauzol rémálmaid horrorisztikus, hajmeresztő, karneválszerű univerzumán – vendégszereplői levágott kezek, ufók, táncoló csontvázak és a legkülönfélébb lények, akik mind-mind életre kelnek a "libabőrvonzó" helyszínekbe ágyazott animáción keresztül. Aki pedig kézen fog, hogy átkalauzoljon ezen a misztikus terepen, nem más, mint a frontember, Joshua Homme, aki még attól sem riad vissza, hogy repülő koporsók hátán szelje át az éjszakai eget.

A 2018-as "Villains" turné pedig folytatja hódító útját.

Így írnak róluk:

"A Föld legjobb rock'n'roll bandája"  – Guardian ***** (öt csillag)

"Homme még mindig mágnesesen vonzó, egy olyan rocker, aki nem fél kipróbálni új dolgokat és ami a legfontosabb, még mindig nem szelídült meg." – Evening Standard **** (négy csillag)

A dél-amerikai "hadjárat" után, melyre pajtásaikkal, a Foo Fighters-szel mentek, a Queens of the Stone Age ebben a hónapban visszatér az Egyesült Államokba, ahol a Royal Blood és a Wolf Alice társaságában adnak majd koncerteket.

Már csak azért is, mert 2018. június 21-én ismét Magyarországon köszönthetjük a legendás zenekart, ezúttal a Budapest Park színpadán!

Pár nappal később, június 30-án a londoni Finsbury Parkban lépnek fel néhány sztárvendég barátjuk – többek között Iggy Pop, a Run The Jewels, a The Hives és Brody Dalle – oldalán.


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek