Lányok, ne nyomkodjátok a telefonotokat! 3 új magyar klip

2018/06/07  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Budapest mindent visz – legalábbis a három új klipből kettőt, de ez nem csoda a Budapest dala pályázat felpezsdítette a magyar zenei életet.

Lányok, ne nyomkodjátok a telefonotokat! 3 új magyar klip

Wolf Kati – Itt vagy

Az énekesnő nevét a 2010-es X-Faktorban ismerte meg a nagyközönség, habár már 30 évvel ezelőtt az egész ország hallhatta a hangját, ugyanis ő énekelte mindenki kedvenc rajzfilmjének, a Vuknak a főcímdalát. 2011-ben Kati képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalversenyen „Szerelem, miért múlsz?” című dalával, ami azonnal a magyar rádiós toplisták élére tört, de a track angol verziója az Egyesült Királyságban, Ausztriában és Belgiumban is sokat pörgött. Az új felvételen olyan sztárszerzők dolgoztak, mint az Attila-díjas költő, Kemény István tehetséges lánya, Kemény Zsófi, vagy az Artisjus-díjas Szűcs Norbert, akinek egy korábbi szerzeménye a New York-i Divathét keretein belül debütált.

 

 

 

Benji – Bárhol járok

A vietnámi származású előadó "Bárhol járok” című száma a Budapest Dal 2018 pályázatra készült – elhozta a közönségdíjat. Benji, aki a 2014-es X-Faktor széria legjobb férfi előadója volt, nem csak énekes, de zongorán és gitáron is játszik, valamint szerzői ambíciói is vannak, így a “Bárhol járok” zenéjét is ő maga írta.

 

 

 

MISKOVITS x Fehér Holló – Budapest 

Miskovits Marci és a The Palace (egykori Flatband) zenekar egyik oszlopos tagja, és Fehér Holló (tényleg ez a neve!) „Budapest” című közös számukkal indították a júniust. Marci egy televíziós szereplés alkalmával ismerkedett meg Hollóval.

“Vendégműsorvezető voltam egy adás alkalmával az M2 Petőfi TV-n mikor a The Palace-os srácokkal készítettem egy interjút az új klipjük kapcsán. Már akkor feltűnt, hogy egy hullámhosszon vagyunk és azonos a zenei ízlésünk, és időközben kiderült, hogy Holi producerkedik is, ezért mindketten belelkesedtünk egy közös zenélés gondolatától."

Az új klipet Kovács Bálint Illés rendezte aki egy fontos társadalmi problémára is szeretné felhívni az Y generáció figyelmét: „A videóban szereplő lányok folyamatosan a mobiljukat nyomkodják és elfelejtik megélni a pillanatot. Fontos lenne, hogy ne vesszünk el a virtuális világban, és megfelelő módon és mennyiségben használjuk a közösségi oldalakat.” – mondta meg a rendező.

 

Óriási a fújolás Majkáék Volt-himnusza miatt


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek