Munkával töltötte Soltész Rezső a bezártság hónapjait

2021/04/29  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Két dallal is előrukkolt: az egyiket, a vidámabbat már bemutattuk a FB-oldalunkon, de azért felelevenítjük most is, a másik egy romantikusabb szerzemény, amelyre az énekes 13 évet várt.

Munkával töltötte Soltész Rezső a bezártság hónapjait

Az idén 40 éves Szóljon hangosan az ének című dal szerzője és előadója, a tavaly megjelent  Akit szeretnek című slágerlemez és egy karácsonyi album után két új dallal jelentkezett.

„Nézd az élet jó oldalát" címmel egy szó szerint „fütyülhető" sláger született, hogy jókedvre derítsen mindenkit, akinek az élete során – de különösen a pandémia alatt – oka lehet a szomorúságra. A Brian élete című (Monty Python's Life of Brian) 1978-ban készült kultikus film záródala az „Always Look on the Bright side of Life", Eric Idle szerzeménye, életre szóló optimizmust közvetít számunkra.

A klipben – megjelenési sorrendben – felbukkan Till Attila, Gryllus Dorka, Simon Kornél, Lakatos Márk, Jordán Adél, Gáspár Laci, Joshi Bharat, Pindroch Csaba, Oroszlán Szonja, Ganxta Zolee, Csuja Imre, Csuja Fanni, Telekes Péter, Pataki Zita, Csonka András, Szabó Győző, Rezes Judit, Nagy Ervin és Hajdú Steve, akik Rezsővel együtt az élet jó oldalát keresik... 

 

"Régi álmom volt, hogy ezt a gyönyörű dalt elénekeljem – meséli Rezső a másik számról.  A szerző, Wolf Péter 2008-ban a lányának, Wolf Katinak írt egy nagylemezt, és megmutatta nekem a Katinak készült cédét. Emlékszem, útközben a kocsiból hívtam fel telefonon, hogy gratuláljak, annyira a lemez hatása alá kerültem, és már akkor jeleztem neki, hogy ezt a dalt én is szeretném elénekelni... 13 évet kellett várnom, hogy ez valóra váljon, és remélem, nem okozok csalódást vele Wolf Katinak, a szerzőknek és nem utolsó sorban a slágerkedvelő közönségnek sem."

Amíg ez a videó is megérkezik, a dalszöveg írója "mutatja meg", miről is van szó:

 

Kívácsiak vagyunk, milyen lesz Soltész Rezső előadásában!

 

 

Soltész Rezső, Nézd az élet jó oldalát, Válladon alszom el, Wolf Péter, Gerendás Péter

 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek