Pár kattintás, és ott lehetsz Ed Sheeran ausztriai koncertjén. Tényleg!

2017/12/01  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Ed Sheeran idén már túl van egy telt házas arénaturnén, és a 2018-as koncertsorozatára is szinte minden jegy elkelt. Ausztriai koncertjére azonban pár embert elvisz magyarországi kiadója...

Pár kattintás, és ott lehetsz Ed Sheeran ausztriai koncertjén. Tényleg!

Ed Sheeran az idei év egyik legnagyobb visszatérője, legaktívabb slágerlista ostromlója és a világ egyik legszimpatikusabb énekes-dalszerzője hamarosan egy zártkörű koncertet ad Ausztriában, „Perfect" című videoklipjének festői helyszínén. A hazai rajongók óriási örömére a Magneoton Music Group 4 szerencsés ember részére lehetőséget nyújt, hogy egy életre szóló koncertélményben részesülhessenek, és emellé az utazásukat és szállásukat is biztosítja. A december 15-i eseményen mindössze 200 fő vehet részt!

Hogy mit kell tenni mindezekért? Az alábbi linken követni kell a 4 egyszerű lépést (e-mail, megosztások, követések, effélék).

Ed Sheeran dalai meghódították a slágerlisták élét, márciusban megjelent „÷" (Divide) című nagylemeze már hazánkban is ötszörös platinalemez. Az albumon megtalálható számok közül a „Shape Of You", ezen kívül a Castle On The Hill", a „Galway Girl" és most pedig kijött a Perfect duettváltozata Beyoncéval.

Reméljük,  a kezével is már minden rendben!

 

Ed Sheeran kezét törte, lemondta a koncertjeit – kiakadtak a rajongók

 

Ed Sheeran, koncert, Ausztria, nyereményjáték

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek