Menopauza 1170x180

Ed Sheeran egy tökéletes dallal lepte meg rajongóit

2017/09/23  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

„Ez az egyik kedvenc dalom a lemezen, és egyben az első szám, amit felvettem az albumra" – nyilatkozta az énekes.

Ed Sheeran egy tökéletes dallal lepte meg rajongóit

Ed Sheeran nagysikerű, '÷' (Divide) című lemeze 2017 márciusában jelent meg olyan slágerekkel, mint a „Shape of You", „Castle On The Hill" és a „Galway Girl".  A lemez negyedik megjelenése, a „Perfect" egy tökéletes szerelmes dal.

"Épp egy sorozat (The Bastard Executioner) zenéjén dolgoztam, de korábban végeztem és volt még egy egész napom a stúdióban. Elkezdtem a korábban a telefonomra felénekelt számokat lejátszani, ekkor futottam bele a „Perfect"-be, amit egy a barátnőmmel közös nyaralásom ihletett. Van benne egy sor, hogy mezítláb táncolunk a fűben a kedvenc számunkra – mi a Future 'March Madness' című dalára tomboltunk a fűben. Nem túl romantikus dal, de nekünk mégis ennyi kellett a boldogsághoz." – mesélte Ed a szám születéséről.

A dalt nem sokkal később megmutatta Jay Z-nek, aki azt reagálta, hogy szerinte ez a legjobb dal, amit valaha is írt. „Ezután  döntöttem úgy, hogy ráteszem a lemezre."

A 'Divide' Nagy-Britannia 2017-ben  legtöbbet streamelt és legtöbbet eladott albuma. A szigetországban 2,2 millió, világszerte 10 millió eladott példányt tud maga mögött mindössze 6 hónap alatt, 84 országban ért el platina és további 10 országban aranylemez minősítést.  A lemez indítódala, a „Shape of You" a mai napig a legtöbbet streamelt dal Spotify-on, 1.318 billió streamet produkált - ezzel DrakeOne Dance" számát taszította le a trónról.

Kapcsolódó cikkeink:

A U2 és Ed Sheeran is lemondta hétvégi koncertjét St. Louisban

Ed Sheeran koncertet ad a szomszédban!

Ed Sheeran Carpool Karaoke – ezt látnod kell!

Ed Sheeran besegített, Rita Ora visszatért!

Megegyezéssel zárult az Ed Sheeran ellen indított plágiumper

Ed Sheeran, klip, Divide

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek