Mamma Mia!

Saját telefonos videókból áll az új The Biebers-klip

2021/07/05  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A Lehetett volna másképp már az új lemez előfutára, s a tagok telefonján rögzített felvételek felhasználásával készült.

Másfél év után érkezett a The Biebers új klipje

A klipről ezt mesélte Puskás Peti:

"Ha felmerülne bennünk a kérdés, hogy az elmúlt időszakban vajon másképpen is alakulhattak volna a dolgok, akkor ez a klip a válaszom. Lehetett volna másképp, de az másokkal történt volna meg.

 A dal még persze a karanténban született. Nézegettem a The Biebers korábbi koncertfelvételeit, és rájöttem, mennyire hiányoznak ezek a pillanatok. Azon gondolkodtam, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy hét éve zenélhetünk együtt és olyan dolgokat élhetünk át, amiket nem lehet elfelejteni. 

A zenekar számára ez kemény másfél év volt. Ha nem így éltük volna meg és nem tudunk kapaszkodni az együtt és a közönséggel töltött pillanatokba, akkor biztos valaki másnak az emlékeit élnénk, tehát nem mi lennénk!  Minden hibánk, minden rossz pillanatunk mi vagyunk, amiket kiválóan ellensúlyoz az a sok öröm és boldogság, amiket közösen éltünk át..."

Az első ötlet az volt, hogy valami grandiózusabb klipet forgatnak, de végül úgy döntöttek, hogy most sokkal jobb lesz a személyes, őszinte tartalom, így végül a stúdióvá ideiglenesen átépített próbatermükben saját magunk készítették el a videót a zenekartagok telefonjain talált archív felvételek felhasználásával.

The Biebers, Puskás peti, Klauzál-ház

 

 

Szólj hozzá!


Megjött a Király főcímdala

Megjött a Király főcímdala

A Zámbó Jimmy kultuszát feldolgozó sorozat filmzenéjét Peter Šrámek énekli. December 5-én pedig „A Király – Filmzene & Symphonic" címmel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A Glastonburyn búcsúzik el brit rajongóitól Elton John

Elton John legutolsó nagy-britanniai koncertjét a jövő évi Glastonbury zenei fesztiválon fogja tartani - adta hírül pénteken a Guardian.

Az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta lemezbe Dallos Bogi

Dallos Bogi öt év után új albummal jelentkezik, amely mély témákat dolgoz fel széles spektrumon, személyes történetekbe ad betekintést. A fiatal énekesnő lemez mellett egy izgalmas képi világú klippel is jelentkezik, amely egy teljesen új oldalát mutatja meg.
Új koncertek