Tényleg létezik egy amerikai punk banda ezzel a névvel: Spanish Love Songs

2020/10/28  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Amikor megjött a sajtóanyag, csak átfutottuk... Spanish Love Songs... – ja, ezt szeretni fogják, biztos valami válogatás, amin sorjáznak majd a latin szerelmes nóták. Nagy volt a meglepi :D

Tényleg létezik egy amerikai punk banda ezzel a névvel: Spanish Love Songs

A – punk rock, pop punk, indie rock, pop rock, alternative rock, garage punk, indie punk – banda 2013-ban alakult Los Angelesben. Eddig 3 albumuk jelent meg, a legutóbbi (Brave Faces Everyone) éppen 2020 elején – nyilván ők is ezzel az anyaggal vágtak volna neki a turnénak, s épp úgy nem mentek sehová, mint a többiek... Most erről a lemezről emeltek ki egy dalt és készítettek hozzá klipet, a szám a beszédes "Self-Destruction (As a Sensible Career Choice)Önmegsemmisítés (mint értelmes karrierválasztás) címet viseli:

 

Dylan Slocum énekes szerint "ez a dal arról szól, hogy az emberek csapdába esnek. Előszeretettel mondogatják a depresszióról vagy a szorongásról, hogy egyszer majd jobb lesz, a dal viszont arról az agyadba kúszó érzésről szól, hogy egyáltalán nem biztos, esetleg, talán... Mert talán örökké ragaszkodni fog egy bizonyos érzéshez, a gyűlölt munkádhoz vagy a testedhez, amitől undorodsz."

A karanténidőszakról azt mondták:

"Amikor úgy döntöttünk, hogy elkészítünk egy újabb videót, a karanténdepi már elég intenzívvé vált. Mivel egy amúgy rendkívül pozitív zenekar vagyunk, azt találtuk ki, hogy kisebb bulikat rendezünk magunknak – és online meghívtuk a rajongóinkat is ezekre. Később kiderült, hogy sokkal nagyobb szükségünk van ezekre a bulira, mint ahogy azt gondoltuk."

A teljes albumról pedig így vélekedik Slocum:

"Ezek olyan dalok, amelyek a kifelé fordulásról (nem kifordulás!) és annak a megállapításáról szólnak, hogy minden különbségünk ellenére a legtöbben egyszerűen csak megpróbálunk boldogulni ebben a pokolban, amivé a világ vált körülöttünk. Nincsenek nagy ambícióink – csak azt akarjuk, hogy az emberek elismertnek érezzék magukat. Mert ugyanazon a süllyedő hajón vagyunk. Azt szeretnénk, hogy az albummal kissé elviselhetőbbé tegyük ezt a világot – még ha csak 40 percre is ".

 

 

 

 

 

 

Spanish Love Songs, USA, punk

 

 

Szólj hozzá!


Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság...

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Zenészek figyelmébe: mindenképpen használjátok ezt a funkciót a Spotifyon!

Tavaly októberben indította el a Spotify a Canvas béta verzióját, most Magyarországra is kiterjesztették az elérhetőségét.

Nem a Kispi nyert! Lovasi András eredményt hirdetett

Mi is közzétettük szeptemberben a felhívás, miszerint pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára. Mintegy egymillió forint értékben hangfelvétel(ek) készítésére lehet pályázni bárkinek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek