Van jó szakítás is, vagy az csak legenda?

2021/11/05  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A Honeybeast tagjai sem ússzák meg a szakítás keserű tapasztalatát. Új videójukban az elválás fekete-fehér valóságát tárják elénk.

Fotó: Udvardi-Attila

A videót Noszvaj környékén forgatták egy építészeti remekmű házban, melyet az együttes egyik rajongója ajánlott fel a forgatáshoz. A rendező - a „Ha meghalok" klipért is felelős – Dudás Balázs, akit filmszakmában jól ismernek temérdek fesztiváldíjat bezsebelt kisjátékfilmjei a Két csík (2019) és a Welcome (2017) óta.

 „A klip a rossz szakításról, az azt megelőző se veled, se nélküled kapcsolatról, valamint az azzal járó veszekedések és kibékülések sorozatáról szól. A cím erre a káoszra utal, a végkövetkeztetés pedig a szakítás. Azt gondolom, hogy – bár ritka -, de lehet pozitívan is elválni; könnyebb, ha már nem szeretik egymást annyira. Az én tapasztalatom az, hogy ha a két ember nagyon szereti egymást, mégsem tudnak együtt élni, akkor minden esetben rettenetesen fájdalmas a szakítás. Ilyenkor atomokra széttéped magadat ahhoz, hogy lefejtsd magadról a párodat. A szerelem tényleg vak, és van, hogy olyan vágányra visz, amelyre nem szabadna. Ami engem illet, azt vallom, hogy ha nincs harmónia egy kapcsolatban, akkor inkább egyedül járom az utamat, és inkább egyedül vagyok jól, mint párban rosszul" – vallja be Tarján Zsófi, aki egy korábbi fájdalmas szakítás után, jelenleg szingliként él, és otthonát most csak kis kedvencével, Lajos kutyussal osztja meg.
 
„Női aspektusból írtam meg a dal szövegét, a klip is a lány szemszögéből bontja ki a szakításhoz vezető szerelmi történetet" – osztja meg velünk Bencsik-Kovács Zoltán a zenekar alapítója, a dal szerzője, aki azt is elárulta, hogy jelenlegi párjával nagyon a helyén érzi magát, hiszen nemrégiben született meg a zenész második gyermeke.

S akkor lássuk, hogy néz ki ez az egész dolog a zenekar szemszögéből:

 

A Honeybeast a Cirkusz-turnéval holnap (11.06.) Miskolcra, a Művészetek házába érkezik, aztán Cegléden zenélnek (csatolva), Budapesten december 27-én láthatjuk-hallhatjuk őket a Barba Negrában.


 

 

Honeybeast, tarján zsófi, szakítás

 

 

Szólj hozzá!


Súlyos állapotban van a Magna Cum Laude egykori vendégzenésze

Súlyos állapotban van a Magna Cum Laude egykori...

"Ha teheted, segíts Te is! Segítsünk EGYÜTT! Imádkozzunk együtt Laláért (Magda Lajos – aszerk.), hogy mihamarabb lássuk magunk között!" –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Ahová a pápa is gyalog jár

Valójában nem gyalog ment, hanem egy szépséges, fehér Fiat 500-assal, és nem oda, amire a szólás vonatkozik, de ha úgy vesszük, hogy a zene is alapszükséglet, akkor helyben vagyunk.

Koncepciót váltott a Kaukázussal a Road Movie

Azt gondoltuk, az LGT-klippel csak kivételt tett a Road Movie-sorozat, és a hagyományaihoz híven úgy folytatja a megkezdett utat, amelyen az egyes zenekarok a szűkebb pátriájukat mutatják meg egy-egy dallal, de úgy tűnik, vagy a helyek fogytak el (biztosan nem), vagy valami újra vágytak, esetleg tettek (még) egy kitérőt.
Új koncertek