Van jó szakítás is, vagy az csak legenda?

2021/11/05  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A Honeybeast tagjai sem ússzák meg a szakítás keserű tapasztalatát. Új videójukban az elválás fekete-fehér valóságát tárják elénk.

Fotó: Udvardi-Attila

A videót Noszvaj környékén forgatták egy építészeti remekmű házban, melyet az együttes egyik rajongója ajánlott fel a forgatáshoz. A rendező - a „Ha meghalok" klipért is felelős – Dudás Balázs, akit filmszakmában jól ismernek temérdek fesztiváldíjat bezsebelt kisjátékfilmjei a Két csík (2019) és a Welcome (2017) óta.

 „A klip a rossz szakításról, az azt megelőző se veled, se nélküled kapcsolatról, valamint az azzal járó veszekedések és kibékülések sorozatáról szól. A cím erre a káoszra utal, a végkövetkeztetés pedig a szakítás. Azt gondolom, hogy – bár ritka -, de lehet pozitívan is elválni; könnyebb, ha már nem szeretik egymást annyira. Az én tapasztalatom az, hogy ha a két ember nagyon szereti egymást, mégsem tudnak együtt élni, akkor minden esetben rettenetesen fájdalmas a szakítás. Ilyenkor atomokra széttéped magadat ahhoz, hogy lefejtsd magadról a párodat. A szerelem tényleg vak, és van, hogy olyan vágányra visz, amelyre nem szabadna. Ami engem illet, azt vallom, hogy ha nincs harmónia egy kapcsolatban, akkor inkább egyedül járom az utamat, és inkább egyedül vagyok jól, mint párban rosszul" – vallja be Tarján Zsófi, aki egy korábbi fájdalmas szakítás után, jelenleg szingliként él, és otthonát most csak kis kedvencével, Lajos kutyussal osztja meg.
 
„Női aspektusból írtam meg a dal szövegét, a klip is a lány szemszögéből bontja ki a szakításhoz vezető szerelmi történetet" – osztja meg velünk Bencsik-Kovács Zoltán a zenekar alapítója, a dal szerzője, aki azt is elárulta, hogy jelenlegi párjával nagyon a helyén érzi magát, hiszen nemrégiben született meg a zenész második gyermeke.

S akkor lássuk, hogy néz ki ez az egész dolog a zenekar szemszögéből:

 

A Honeybeast a Cirkusz-turnéval holnap (11.06.) Miskolcra, a Művészetek házába érkezik, aztán Cegléden zenélnek (csatolva), Budapesten december 27-én láthatjuk-hallhatjuk őket a Barba Negrában.


 

 

Honeybeast, tarján zsófi, szakítás

 

 

Szólj hozzá!


Óriási bulit csinált a Sum 41 és a Simple Plan vasárnap az Arénában

Óriási bulit csinált a Sum 41 és a Simple Plan...

A két kanadai skate/punk/popzenekar kétségtelenül a kétezres években volt a csúcson, ám ettől függetlenül nemhogy csökkent volna a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szakcsi Lakatos Béla emlékére

Sokan sokféleképpen emlékeznek meg az ikonikus zenészről, koncertes oldal lévén mi – több száz koncertje közül – egy '75-ös fellépés relikviáit választottuk – Felvinczy Attila jóvoltából kerültek fel a Facebookra.

Öt év után visszatér Budapestre a Depeche Mode

A Memento Mori (...) világkörüli turné 2023. március 23-án rajtol el Sacramentoban, és 2023. július 28-án ér a Puskás Arénába.
Új koncertek