Viccelni manapság ritkán van kedve a zenekarnak...

2020/09/08  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Ezt eddig gyakorlatilag minden zenekarról leírhattuk volna, most éppen a Rómeó Vérzik új klipjével kapcsolatban olvastuk a menedzsment által kiadott közleményben.

 Viccelni manapság ritkán van kedve a zenekarnak...
Nagy örvendezésre tényleg nincs okuk nekik sem: a március óta tartó vírushelyzet miatt veszélybe került a negyedszázados jubileumi turnéjuk – az október 15-én megjelenő lemez tartja a lelket a brigádban.

Az új anyag előfutáraként megjelent egy videó amely a frontember, Kovács Koppány szerint „ízig-vérig Rómeó Vérzik klip lett, nagyon fontos üzenettel: hiszen az embereknek szükségük van a szabadságra, a korlátok nélküli életre. Ez a dal pedig pont erről szól" .

Pontosabban: azért mégsem annyira ízig-vérig, hiszen saját elmondásuk szerint:

„Ilyen tiszta fejjel még sosem forgattunk".

Ennek nem a vírushoz, hanem a forgatási helyszínhez van köze:  a videóban látható színpad ugyanis egy hatalmas hangár tetejére épült, nem kevesebb, mint 8 méter magasba. Az extrém helyszín okán a forgatás alatti bulizásnak lőttek, a sztoriban látható iszogatás csupán színjáték a kamera kedvéért...
Rómeó Vérzik: Szűk tér – megjelenés: október 20.
Rómeó Vérzik, klipforgatás, új album, Szűk tér

 

 

Szólj hozzá!


Nyílt, pénzdíjas pályázat zenészeknek!

Nyílt, pénzdíjas pályázat zenészeknek!

December 15-ig lehet pályaműveket küldeni a Kertész Imre Intézet által kiírt pályázatra, amely – halálának 30. évfordulója alkalmából –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ez lesz abból, ha a Bohemian Betyars, Ferenczi György és Oláh József együtt kirándulgatnak

Megszületett az UbikTúra himnusza, amelynek megalkotásában több mint 15 zenész vett részt, a klipet pedig a táborozók telefonos videóiból vágták össze.

Koronavírusban elhunyt Nagy Grofó

Igen, ez eszünkbe juthatott volna eddig is: ha van Kis Grofó, létezik nagy is: a Blikk tudatta, hogy ma elhunyt Kis Grofó édesapja, Kozák László Grofó. Mindössze 49 esztendős volt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek