Viccelni manapság ritkán van kedve a zenekarnak...

2020/09/08  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Ezt eddig gyakorlatilag minden zenekarról leírhattuk volna, most éppen a Rómeó Vérzik új klipjével kapcsolatban olvastuk a menedzsment által kiadott közleményben.

 Viccelni manapság ritkán van kedve a zenekarnak...
Nagy örvendezésre tényleg nincs okuk nekik sem: a március óta tartó vírushelyzet miatt veszélybe került a negyedszázados jubileumi turnéjuk – az október 15-én megjelenő lemez tartja a lelket a brigádban.

Az új anyag előfutáraként megjelent egy videó amely a frontember, Kovács Koppány szerint „ízig-vérig Rómeó Vérzik klip lett, nagyon fontos üzenettel: hiszen az embereknek szükségük van a szabadságra, a korlátok nélküli életre. Ez a dal pedig pont erről szól" .

Pontosabban: azért mégsem annyira ízig-vérig, hiszen saját elmondásuk szerint:

„Ilyen tiszta fejjel még sosem forgattunk".

Ennek nem a vírushoz, hanem a forgatási helyszínhez van köze:  a videóban látható színpad ugyanis egy hatalmas hangár tetejére épült, nem kevesebb, mint 8 méter magasba. Az extrém helyszín okán a forgatás alatti bulizásnak lőttek, a sztoriban látható iszogatás csupán színjáték a kamera kedvéért...
Rómeó Vérzik: Szűk tér – megjelenés: október 20.
Rómeó Vérzik, klipforgatás, új album, Szűk tér

 

 

Szólj hozzá!


A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A "banda" megszámlálhatatlanul sok tagból áll: az űrhivatalnál csillagok, galaxisok és fekete lyukak adatai alapján hoztak létre zenét.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Külföldi fellépőket jelentett be a Kolorádó fesztivál

Akkor, amikor sorra mondják le a fesztiválokat, óriási hír ez. Két évvel ezelőtt még nem volt mindennek akkorra jelentősége, mint most. Azt már közöltük, hogy a két megadott időpont közül az augusztusit választotta a fesztivál.

Ed Sheeran stúdiójában született a japán banda új dala

A 2005-ben alakult japán ONE OK ROCK 2019-ben megjelent „Eye of the Storm" album óta nem hallatott magáról, a visszatérésüket cserébe nagyon kitalálták.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek