Létezik ennél jobb helyszín egy live streamhez?

2021/04/30  ·   Koncertbeszámoló   ·  koncert.hu

Veszprémben kezdte a tavaszi szezont a Be Massive Horizon csapata. A live stream-et ezúttal Peter Matko prezentálta a veszprémi Harmat utcai kilátópontról.

Létezik ennél jobb helyszín egy live streamhez?

A Veszprémből közvetített online DJ szettben bemutatták a város nevezetességeit, hangulatos utcáit és békebeli mulatóit is. A veszprémi Horizon epizódban Peter Makto zenél, aki a karrierje meghatározó hat évét töltötte a városban. Az országosan és Európa szerte is ismert művész kiadója a Truesounds Music többi előadójával együtt a mai napig minden évben fellép a városban. Peter Makto a szettjében olyan hangszeres, vokális house és deep house zenéket játszott, amelyek megidézik a Veszprémben töltött éveket.

A Be Massive Horizon azzal a céllal indult, hogy az ország leglátványosabb helyszíneire szervezett zenei eseményekkel és elő közvetítésekkel tegyék vonzóvá a legszebb magyarországi lokációkat a fiatalok körében. Az elmúlt években hazánk 18 különleges helyszínéről jelentkezetek, így segítségükkel többek között Badacsony, Lilafüred, Keszthely, Pécs és Tihany nevezetességeit ismerhették meg a sorozatot online követői. 2020 tavaszától a Csodás Magyarországgal közösen már kilenc Be Massive Horizon részt forgattak, amit több mint 1 millióan láttak már a világhálón.

 

 

Be Massive Horizon, live stream, Peter Matko

 

 

Szólj hozzá!


Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára Budapestre

Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára...

A zenész covidos lett, karanténba vonult – mindezt a közösségi médiájában jelentette be.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Három év után új lemezzel jelentkezett ZAZ

Napjaink egyik legnépszerűbb francia énekesnője, azaz Zaz három évvel utolsó lemeze, az 'Effet miroir' után idén nyár végén tért vissza "Imagine" című felvételével, amely soron következő albumának előfutára is egyben.

Egy hajóban eveznek: egykori zenésztársa fiával énekel duettet Charlie

Horváth Charlie egykori zenésztársának tehetséges fiával, Erb Virgillel, művésznevén Giovannival adott duettet.
Új koncertek