Menopauza 1170x180

Előadó, művész, de legfőképpen ember: Budapesten koncertezett Ed Sheeran

Azt gondolom, nem lehet okunk panaszra a 2024-es nyári koncertszezont illetően: országszerte egymást érik a különböző fesztiválok, a Budapest Park pedig minden hétvégén segít nekünk kint hagyni a valóságot – az idei év fókuszában azonban egyértelműen a Puskás Aréna áll.

Előadó, művész, de legfőképpen ember: Budapesten koncertezett Ed Sheeran
Fotó: Budapest Park Facebook oldal - Marton Nagy Photo

Take That – megérte 34 évet várni?

Csupán 34 évet kellett várnunk arra, hogy az egyik legnépszerűbb fiúbanda végre betegye a lábát Magyarországra. A Take That időközben 3 főre csökkenő legénysége annak ellenére sem okozott csalódást, hogy az eltelt jó néhány év nyomot hagyott a srácok mozgásán.
 
Fotók: Budapest Park

Dupla BÁL volt a Budapest Parkban: a KFT és a PUF közösen lépett fel

A KFT és Pál Utcai Fiúk még sosem játszottak együtt, így épp itt volt az ideje. Ráadásul a koncert olyan jól sikerült, hogy elképzelhető, hogy további közös produkciókra is számíthatunk.
 
 
Fotó: Palásti Márta (MartAssis)

Rod Stewart Budapesten járt, láttuk, győzött

Kimondottan vártam a koncertet. Sir Rod Stewart hiába volt itt a tegnapi koncerten kívül még négyszer, én csak egy alkalommal, '86 nyarán láttam, hallottam őt az egykori MTK-stadionban. Akkor is tetszett.
 
BMTH – a nap, amikor mégsem haltunk meg

BMTH – a nap, amikor mégsem haltunk meg

Úgy indult a hétfő esténk, hogy ez lesz életünk utolsó koncertje, mert a végére mind meghalunk. Legalábbis a Bring Me The Horizon által megálmodott utópisztikus hölgy, Eve így köszöntött minket a Park kivetítőjén, és bár valóban megküzdöttünk a helyi humanoidokkal meg a fülledt...
 
Minden koncenrtről ki kellene tiltani a telefonokat

Minden koncertről ki kellene tiltani a telefonokat

Hogy elkerüljék a tavalyi botrányt, a szervező már jó előre szólt – mi is csatlakoztunk az infóátadáshoz –, hogy a TOOL koncertje alatt mindenki tegye el a telefonját, mert ki fogják rakni a helyéről azt, aki előveszi.
 
Fotó: Live Nation Magyarország Facebook oldala

Tornádó a Budapest Parkban

Vasárnap este tornádóként söpört végig a Budapest Parkon kedvenc gyalog kakukk figuránk, az extravagáns és szókimondó, ugyanakkor végtelenül közvetlen és imádnivaló ifjú, aki Yungblud álnéven alkot maradandót az utókor számára.
 
 
Mi köze van a The Dead South koncertjének a hiperkarmához?

Mi köze van a The Dead South koncertjének a hiperkarmához?

Csütörtök este hirtelen megugrott a Budapest Parkban az egy négyzetméterre jutó kalaposok száma, ami azt is megmutatta, hogy a közönség nagyon készült a kanadai zenekar harmadik budapesti koncertjére.
 
Csíkos generációk a színpadon és a nézőtéren (zseni volt)

Giorgio, Hobo, Presser és mások – Csíkos generációk a színpadon és a nézőtéren (zseni volt)

Generációk címmel került megrendezésre a Csík zenekar nagyszabású koncertje június 2-án a Budapest Parkban. A formátum nem új, hiszen Csíkék korábban a Magyar Dal Napján már szerveztek ilyen koncertet, azóta azonban már kettővel több generációt lehet meghívni...
 
Fotó: Fenyő Miklós

Ria, ria, Hungária! Utolsó utcabál a Puskásban

Vannak, akik 29 éve várták ezt a koncertet. És vannak olyanok (mint én), akik még meg sem születtek akkor, amikor Fenyő, Novai, Szikora és Dolly, vagyis a Hungária utoljára adott koncertet.
 
Irigy Hónaljmirigy Békáson – hakni vagy koncert?

Irigy Hónaljmirigy Békáson – hakni vagy koncert?

Mire tombol, aki az IHM által játszott zenére tombol? A nagyérdemű ezúttal Csobánka téren tombolt – a békásmegyeri gyermeknapon.
 
Fotó: Mohácsiné Palásto Márta (MartAssist)

Köszi, YouTube! A Caligula's Horse Budapesten

A YouTube addig vizsgálgatta a fogyasztói ízlésemet, hogy az elemzés eredményének köszönhető ajánlásokat dobott fel nekem, mit nézzek, hallgassak. Én meg kattintgattam. Jó csomó muzsikát így volt szerencsém – olykor szerencsétlenségem – megismerni. Ha nincsen YT, soha az életben...
 
Fotó: Mark A. Rosta Photography/Random Trip FB

Csak boldog születésnap: Random Trip 15 a Parkban

Május 7-én rendezték meg a Random Trip 15 éves jubileumi koncertjét a Budapest Parkban. De nevezhetnénk akár egy óriási házibulinak is. Hogy miért?
 
40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek