Mirigyláz: Guns N’ Roses lázban égett az Irigy Hónaljmirigy

2017/07/11  ·   Koncertbeszámoló   ·  koncert.hu

Cseh sörök, 60 ezer ember, Axl Rose, Slash, városnézés – így telt az Irigy Hónaljmirigy rocktúrája a cseh fővárosban, ahová Sipos Tomi és Peti, valamint Feri és Uszi érkezett egy felejthetetlen Guns N’ Roses koncertélményért. A srácok igazi ősrajongóként várták az újabb találkozást a rocklegendákkal, a koncert után pedig nyakukba vették a várost, és felfedezték Prága és a környék szépségeit.

Hello, Ti játszottatok előttem 15 éve a Szigeten?

A rocktörténelem részesei lettek az Irigy Hónaljmirigyes srácok, miután 60 ezer emberrel együtt tomboltak a 23 év után újra összeállt Guns N’ Roses prágai koncertjén. A csapatépítőnek is beillő kiruccanáson felelevenítették a legendás rockbandához fűződő közös élményeiket és emlékeiket.

A rajongás a kezdetektől tart, ott voltunk még az ősrégi népstadionos nagykoncertjükön is. Én láttam Axl Rose-t az AC/DC-vel is, úgyhogy semmiképp sem akartuk kihagyni a koncertet most, hogy újra összeálltak. Prága egyébként is gyönyörű, így összekötöttük az utat egy kis városnézéssel is."

"A koncerten azonnal beugrottak a régi közös emlékek, mint például, amikor Slash előtt léptük színpadra a Sziget Fesztiválon, és még találkoztunk is vele. Gondolom neki ez az élmény annyira nem maradt meg, mert nem kiabált le nekünk a színpadról, hogy Hello, Ti játszottatok előttem 15 éve a Szigeten? De így is szuper volt a hangulat, kint volt Prágában a magyar pop-rock szakma krémje” – kezdte Sipos Tomi.

A Guns N’ Roses egy hosszú, több mint 3 órás koncertet nyomott a cseh fővárosban, amit az IHM-es srácok a legendás cseh sörök jótékony hatásával „vészeltek át”.

Ikonikus élmény volt, hiszen ki tudja fogjuk-e még valaha egy színpadon látni őket. De nem tudtam elkerülni, hogy ne szakmai szemmel nézzem a színpadi show-t, azt kicsit felturbózhatták volna” – mesélte Tomi, akivel testvére, Peti is egyetértett.

Úgy éreztem, hogy Axl most egy picit spórolt a hangjával, de így is nagy élmény volt 60.000 emberrel együtt bulizni. Mi 3 napra érkeztünk, így volt idő a városnézésre és megismerni a cseh söröket. Hazafelé beugrottunk egy csoda kis ékszer városkába, Český Krumlovba, ahol úgy éreztük, mintha visszamentünk volna az időben úgy 5-600 évet. Az egész kiruccanásnak csapatépítő feelingje volt, kicsit fellélegeztünk a nyári hajtásban” – zárta Peti, aki a srácokkal együtt egy kis pihenés után már készül is a következő nagy dobásra: egy újabb gigakoncertre az Arénában.

Irigy Hónaljmirigy, Guns N’ Roses, Prága, koncert

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek