I Love You Honey Bunny – itt az új klip, májusban élőben a Hajón

A prágai, indie-pop-rockot elektronikával fűszerező I Love You Honey Bunny nem ismeretelen a magyar közönség számára. Eddig összesen hat alkalommal játszottak nálunk, koncerteztek az Ivan and the Parazol társaságában az A38-on és az Akváriumban is, de a Szigeten és a V4 Fesztiválon is felléptek. Májusban pedig újra visszatérnek hozzánk,addig is itt az új klipjük.

Fotó: Petra Charvátová
A zenészekért demonstráltak Prágában

A zenészekért demonstráltak Prágában

Több száz ember gyűlt össze Prágában azon a demonstráción, amelyen az egzisztenciális végveszélybe került cseh zenészek mellett fejezhették ki szolidaritásukat – tudósít a Napi.hu.
 
A fotó illusztráció (Pexels)

Hatvan ember fertőződött meg egy bárban – egyelőre nem zárják be a prágai éjszakai életet

A hétvégén egy prágai éjjeli klubban öbb mint hatvan bulizót fertőzött meg egy olyan embert, aki tünetmentes koronavírus-beteg volt.
 
 
Fotó: Prague Tourist Information

A Máltai Lovagrend védené a prágai Lennon-falat

A Lennon-fal a hetvenes évek elején "jött létre", amikor a lovagrend kertjének falán a Velkoprevorské (Nagyperjeli) téren megjelentek a korabeli szocialista rendszert bíráló első versek, szövegek. Később az immáron világhíres Lennon-portré is a falra került. A Velkoprevorské tér...
 
Pár óra alatt elkelt az összes Karel Gott-bankjegy

Pár óra alatt elkelt az összes Karel Gott-bankjegy

Zéró euró névértékű emlékbankjegyet bocsátottak ki Csehországban a 80. születésnapját vasárnap ünneplő Karel Gott tiszteletére. Az énekes képmását viselő 5000 bankó pár óra alatt elkelt vasárnap délelőtt az egyik prágai lemezboltban, amely előtt már szombaton este sorba...
 
KISS-búcsúkoncert lesz Prágában, vendég: ZZ TOP!

KISS-búcsúkoncert lesz Prágában, vendég: ZZ TOP!

November 9-én kezdődik meg a jegyek árusítása a prágai labdarúgó stadionba meghirdetett június 19-i koncertre. A prágai megálló a legendás együttes utolsó turnéjának – Az Út Vége Turné (“End Of The Road world tour”) – egyik állomása.
 
Bulivillamost állítanak forgalomba – Prágában

Bulivillamost állítanak forgalomba – Prágában

Társasági rendezvényekre, baráti összejövetelekre alkalmas bulivillamos közlekedik várhatóan már az idén ősszel Prágában – jelentette a cseh sajtó.
 
 
Hello, Ti játszottatok előttem 15 éve a Szigeten?

Mirigyláz: Guns N’ Roses lázban égett az Irigy Hónaljmirigy

Cseh sörök, 60 ezer ember, Axl Rose, Slash, városnézés – így telt az Irigy Hónaljmirigy rocktúrája a cseh fővárosban, ahová Sipos Tomi és Peti, valamint Feri és Uszi érkezett egy felejthetetlen Guns N’ Roses koncertélményért. A srácok igazi ősrajongóként várták az újabb...
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek